Minun elämäni, Eino Grön

Minun elämäni, Eino Grön

Eino Grön kuuluu suomalaisen iskelmätaivaan kirkkaimpiin tähtiin. Hän aloitti uransa 1950-luvulla, ja on siitä lähtien laulanut tiensä suomalaisten sydämiin. Hänet tunnetaan legendaarisista tangolevytyksistään, kuten “Seinillä on korvat”, “Sä kuulut päivään jokaiseen” ja “Illan viimeinen tango”, joiden vuoksi häntä pidetään yhtenä merkittävimmistä nykyajan tangotulkitsijoista. 
 
Vuonna 1997 Eino Grön voitti Syksyn sävel -kilpailun kappaleella “Vähemmän kiirettä, enemmän aikaa”. Vuonna 2007 Grön sai Iskelmä Finlandia -palkinnon elämäntyöstään suomalaisen iskelmämusiikin puolesta. Eino Grönin elämäkertakirja ilmestyi vuonna 2017, ja hänen urastaan on myös tehty musikaali Tango d’Amore, joka sai ensi-iltansa vuonna 2018. 
 
Eino Grön on julkaissut uransa aikana yli 30 studioalbumia ja hän jatkaa edelleen aktiivista uraansa – nyt ensimmäistä kertaa Teatteri Vantaan lavalla yhdessä esitystä emännöivän laulaja-pianisti Eeppi Ursinin kanssa rennosti jutustellen ja musisoiden. Ursin tunnetaan monipuolisesta urastaan niin sooloartistina kuin teatterin tekijänä.
 
Kesto: 1h 40min, sis. väliajan
Liput: 29 /27 €

Tulevat näytökset