Minun elämäni, Vieno Kekkonen ja Elina Sauri

Minun elämäni, Vieno Kekkonen ja Elina Sauri

Teatteri Vantaa jatkaa suosittuja elämänkertakonsertteja, joita laulaja-pianisti Eeppi Ursin emännöi. Syksyllä 2019 Eeppi saa vieraakseen äidin ja tyttären, kun lavan valtaavat Vieno Kekkonen ja Elina Sauri. Vieno Kekkosen upea levytysura alkoi vuonna 1955, ja hänen tunnetuimpiin hitteihinsä kuuluvat mm. rakastetut laulut “Sateenkaaren tuolla puolen”, “Sävel rakkauden” ja “Ei koskaan sunnuntaisin”, joilla hän on laulanut tiensä suomalaisten sydämiin. 
 
Vienon tyttärelle Elina Saurille studiot ja esiintymispaikat tulivat tutuiksi jo taaperona äidin uraa seuratessa, ja vuonna 2017 hän julkaisi omaa nimeään kantavan esikoisalbuminsa. Vieno ja Elina esiintyivät ensimmäistä kertaa yhdessä vuonna 1985 ja matka jatkuu!
 
Eeppi Ursin tunnetaan monipuolisena musiikintekijänä ja laulajana. Häneltä on ilmestynyt kolme sooloalbumia ja hän on tehnyt yhteistyötä monien eri kokoonpanojen solistina. Vuonna 2014 hän esiintyi Linnan juhlissa Kaartin Combon solistina. Eeppi tunnetaan myös yhteistyöstään Club For Fiven kanssa. Hänen tunnetuimpia laulujaan ovat “Tue mua”, “Mitä sattuu” ja “Yellow page girl”.
 
Kesto: 1h 40min, sis. väliajan

Liput: 29 / 27 €

Tulevat näytökset