Raili ja tähti

Raili ja tähti

Kantaesitys

Hauska musiikillinen monologi rakkaudesta iskelmään ja elämään

Pieni ihminen jaksaa elää pienen toivon varassa. Raili on 1944 syntynyt Seston kassa, yksinhuoltaja, Sörkan friidu ja lähiön asukki, romantikko, jolle sattuu ja tapahtuu. Hänen ihailunsa kohde on suomalainen iskelmä ja sen ihanasti laulavat ujot iskelmätähdet. Omasta mielestään Raili on syntynyt samassa paikassa ja samaan aikaan iskelmän kanssa.  Mutta kuinka Raili laulaa?

Teksti ja ohjaus: Sakari Kirjavainen
Lavalla: Annu Valonen
Kuvat: Sakari Kirjavainen

Kesto: n. 1 t 40 min, sis. väliajan
Liput: 29 / 27 €

Sakari Kirjavainen on  ohjannut suuren määrän elokuvia, teatteria ja kuunnelmia. Erityisesti tällaiset hauskat, lämpimät tarinat ovat lähellä hänen sydäntään.

Annu Valonen on on asunut koko aikuisikänsä eri puolilla Helsinkiä ja hän on tehnyt pitkän uran Q-teatterissa ja vieraillut mm. Helsingin kaupunginteatterissa.  Suomen Näyttelijäliiton jäsen hän ollut vuodesta 1992. Tätä energistä naista voidaan hyvin luonnehtia varsinaiseksi teatteritaiteen moniosaajaksi, sillä hän on näyttelijäntyön ohella tehnyt myös lukuisia käsikirjoituksia sekä teatteriin, TV:hen ja radioon. Tällä hetkellä, näyttelemisen ohella, Annu myös ohjaa ja opettaa näyttelijäntyötä sekä kirjoittamista, ja toimii työyhteisövalmentajana. Lisäksi hän toimii vapaa-ajallaan joogaopettajana.

Annun viimeaikaisimpia töitä ovat mm.
– Henkka ja Kivimutka, elokuva ( kuvataan kesällä 2019 )
– Kätevä Emäntä TV-sarja ( viisi tuotantokautta 2007-2015)
– Kellot Soi! TV-sarja 2018-2019
– SYKE-sarjassa vierailijana 2018
– Huippuosaajat 2014-2018 Teatteri Kapsäkki ja kiertue ympäri Suomea
– Anopit 2014-2018
-Rikas, Rakas, Työ 2013-2018 eri yritystilaisuuksissa ympäri Suomea.
– Harvala 2012
– Risto Räppääjä- elokuvat, rooli Rauha Räppääjä

 

 

Tulevat näytökset