Kulttuurirundi kehäradalla la 26.8.2017

Kulttuurirundi kehäradalla la 26.8.2017
Kulttuurirundi kehäradalla la 26.8.2017
Kulttuurirundi kehäradalla la 26.8.2017

Hyppää Kehäradan juniin I tai P ja lähde kultuuriseikkailulle Vantaan ja Helsingin asemille. Katso, koe ja kokeile eri tanssilajeja. Heittäydy lattarien kuumaan ja aistikkaaseen menoon. Koe Vantaan historia 10 minuutissa. Kerro oma tarinasi piirtäen tai kirjoittaen. Heitä ideoita improryhmille. Eläydy teatterin ja musiikin monimuotoiseen maailmaan. Laula yhdessä tuttuja suomalaisia lauluja. Oopperalaulajien repertuaari saattaa yllättää sinut. Istahda hetkeksi dokumettielokuvien pariin. Jos nälkä yllättää, erilaisia makujakin on tarjolla matkan varrella. Tutustu uusiin kohteisiin taidekävelyllä ja tapaa mukavia uusia ihmisiä.
Kultuurirundi Kehäradalla tarjoaa maksuttomia taide- ja kulttuurielämyksiä, iloa, menoa ja yhdessä tekemistä. Tapahtuma on osa Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa. Sen toteuttavat useat vantaalaiset kultuuritoimijat ja Vantaan kultuuripalvelut yhteistyössä pk-seudun muiden kulttuuritoimijoiden kanssa. Hyppää messiin!

Teatteri Vantaa on menossa mukana,
Helsingin Rautatieasemalla la 26.8. klo 13 ja klo 14.

Esiintyjät Anne Nielsen (osia Aapelin kirjoittamasta monologista: Meidän herramme muurahaisia) ja Matti Pasanen säestää posetiivilla ranskalaistyyppistä musiikkia. Esityksen kesto n. 20-30 min.

https://www.facebook.com/kulttuurirundi/