Elokuun lopun uutisia – lipunmyynti – Rakkauskirjeitä 14.12. peruttu/siirtyy – koronakeskeytysten vuoksi kirjoitetut lahjakortit käytettävä 30.9. mennessä. Lue lisää

Syyskauden alku lähenee. Osta lippusi esityksiin joko suoraan NetTicketin kautta tai lipunmyyntipisteistä tai varaa liput teatterilta p. 09 836 1919 (arkisin klo 10-14) / silkkisali@teatterivantaa.fi ja nouda ne lipunmyynnistämme teatterin aulasta joko maanantaisin tai torstaisin klo 12-15. Syyskauden ensimmäinen SilkkiJazz on maanantaina 5.9. klo 19 ja siitä alkaen lippuja voi taas noutaa myös tuntia ennen esityksiämme.

Peruutus – Rakkauskirjeitä ke 14.12. on peruttu
Valitettavasti syyskauden 2022 jälkimmäinen Rakkauskirjeitä -esitys on peruttu. Esitykselle pyritään saamaan uusi esityspäivä seuraavalle kevätkaudelle. Syyskuun 16.9. esitys pidetään normaalisti. Olemme pian yhteydessä kaikkiin joulukuun esitykseen lippunsa varanneisiin ja ostaneisiin.

Huom! Koronan vuoksi peruttiin esityksiä ja tuolloin myönnetyillä vanhentuneilla lahjakorteilla voi lunastaa lippuja vielä 30.9. saakka. Jos siis haluat käyttää lahjakorttisi, otathan pikaisesti yhteyttä toimistoon.

Related Posts