Helmikuussa luvassa muun muassa luottokomediaa, jazzklubi, rakastettu satuhahmo ja suomalaisen viihdetaivaan legenda

Lainavaimo
Teatterin helmikuun esitykset aloittaa Keski-Uudenmaan Teatterin vierailuesitys. Silkkisalissa kaksi esitystä ja lavalla viihdyttävät Seppo Halttunen ja Jari Vainionkukka. Katalonialaisen Jordi Galceranin luottokomediassa miehisyys pistetään hulvattomaan pyöritykseen, joka ei säästä ketään. Galceran palkittiin Lainavaimo-näytelmästään parhaan näytelmäkirjailijan Ceres-palkinnolla vuonna 2014.
Näytelmän on ohjannut Milko Lehto
Esitykset Silkkisalissa:
pe 2.2. klo 19
ke 14.2. klo 19
Lisätietoa: https://teatterivantaa.fi/portfolio/lainavaimo/

Herra Hakkaraisen yö
Illalla, kun pukeudut pyjamaasi, peset hampaasi ja menet nukkumaan, koko kaupunki ympärilläsi tekee samoin. Vai tekeekö? Rakastettu Herra Hakkarainen palaa Silkkisaliin helmikuussa ja johdattaa katsojat kurkistamaan, mitä kaikkea tapahtuu yöllä, kun muut nukkuvat. Lastennäytelmä perustuu Mauri Kunnaksen rakastettuihin kirjoihin. Herra Hakkarainen vierailee myös muualla vantaalla kevään aikana.
Esitykset Silkkisali
la 3.2. klo 13
ti 6.2. klo 9.30
la 10.2. klo 13
Esitykset Mosaiikki
to 8.2.2024 klo 10
Esitykset Martinus
ti 21.5.2024 klo 9.30
ti 21.5.2024 klo 10.45
Lisätietoa: https://teatterivantaa.fi/portfolio/herra-hakkaraisen-yo/

SilkkiJazz
Kevään klubit jatkuvat ma 5.2. alkaen Johannes Salomaan isännöiminä. Tule nauttimaan lasillinen – tai kaksi – ja rentoudu hyväntuulisen sekä svengaavan musiikin parissa teatterin yleisölämpiössä.
ma 5.2. klo 19 SilkkiJazzissa vieraana:
Mirkka Paajanen, laulu
Henri Mäntylä, piano
Laulaja-lauluntekijä Mirkka Paajanen on tullut tutuksi lukuisten Suomen eturivin artistien kokoonpanoista niin laulajana, soittajana kuin biisintekijänäkin.
Lisätietoa SilkkiJazzeista: https://teatterivantaa.fi/portfolio/silkkijazz/

Näin unta kesästä kerran
Seela Sella kumppaneineen tuo unen kesästä keskelle talvea. Runokonsertissa kietoutuvat yhteen Eino Leinon kuolemattomat runot sekä Heikki Sarmannon ja Olli Virtaperkon suomalaisuutta tulkitseva musiikki.
Silkkisalissa ke 7.2. klo 19
Runot: Seela Sella
Laulu: Pia Freund
Sello: Louna Hosia
Piano ja laulu: Taina-Maaria Rautasuo
Lisätietoa: https://teatterivantaa.fi/portfolio/nain-unta-kesasta-kerran-tulossa-7-2/

Pulkkinen Live
Pulkkiseen ei ajanhammas iske. Pulkkinen Live tömäyttää klassikkosarjan hahmot lavalle elävänä koko komeudessaan. Uunituoreissa sketseissä mm. radiotoimittaja Osmo, nyrkkeilijä, kopiovastaava, äänimies Esko ja Sauli. Koe lähietäisyydeltä sumeilematta ovellaan seisova Pulkkinen sekä hänen ylväs paljashipiäinen vulkaaninen alkuvoimainen olemuksensa, ilman ainuttakaan harha-askelta poispäin miehisyyden lähteiltä.
Silkkisalissa pe 9.2. klo 19
Ohjaus ja käsikirjoitus Jari Salmi. Rooleissa Jarin lisäksi Teemu Koskinen.
Lisätietoa: https://teatterivantaa.fi/portfolio/pulkkinen-live/

SuomiFilmin Salaiset Kansiot – kadonnutta naisroolia etsimässä
Pitkästä aikaa Silkkisalissa! Mitäpä jos Suomi-Filmin arkistoista löytyisi salaiset kansiot, jossa kaikki on tyystin toisin?
SuomiFilmin Salaiset Kansiot kirjoittaa suomifilmin historiaa uusiksi hillittömällä otteella ja tekee samalla läpileikkauksen elokuvahistorian naisroolien jatkumosta nykypäivään. Käsikirjoitus ja näyttämöllä: Mari Lehtonen ja Pinja Hahtola. Ohjaus: Ria Kataja
Silkkisalissa ti 13.2. klo 19
Lisätietoa: https://teatterivantaa.fi/portfolio/suomifilmin-salaiset-kansiot/

Eino Grön
Suomalaisen viihdetaivaan legenda saapuu Silkkisaliin yhdessä pianisti Petri Haapasalon kanssa.
Grön aloitti uransa jo 1950-luvun lopulla ja muistetaan erityisesti tangolevytyksistä. Hän esiintyy yhä säännöllisesti niin tanssipaikoilla kuin konserttisaleissa. Hänestä on tehty myös musikaali ja hänen elämästään on kirjoitettu kirjoja.
Silkkisalissa pe 16.2. klo 19
Huom. K18-esitys (anniskeluoikeus myös teatterisalin puolella, joten Cafe Silkistä ostetut juomat voi ottaa mukaan Silkkisaliin).
Lisätietoa: https://teatterivantaa.fi/portfolio/eino-gron/

Sinetti – Olga Knipper, Anton Tšehov ja 857 rakkauskirjettä
Rakkaus toisiinsa, rakkaus teatteriin – kahden taiteilijan kirjeenvaihtoon pohjautuva kantaesitys yhdistää musiikkia ja sooloteatteria.
Esitys tuo yhteen näyttelijä-pianisti Elina Mustosen, pianisti-säveltäjä Olli Mustosen sekä ohjaaja-dramaturgi Johanna Freundlichin.
Silkkisalissa to 29.2.2024 klo 19
Lisätietoa: https://teatterivantaa.fi/portfolio/sinetti/

Tervetuloa esityksiin!

 

Liput teatteriaulan lipunmyynnistä maanantaisin klo 12-15 ja torstaisin klo 16-18 tai https://www.netticket.fi/teatterivantaa
Ryhmävaraukset  ja esimerkiksi pyörätuolipaikan varaukset teatterin toimistolta puhelimitse arkisin klo 10-14 p. 09 836 1919 tai sähköpostitse silkkisali@teatterivantaa.fi

Huom. teatterin lipunmyynti ja toimisto on suljettu talvilomaviikolla (VKO8) eli ma 19.2. – su 25.2.)

 

 

Related Posts