Info

Yhteystiedot, tiedustelut ja laskutus

Huom. Teatterin lipunmyynti on kesällä suljettu ja avataan 15.8.2022. Lipunmyynti syksyllä arkimaanantaisin ja -torstaisin klo 12-15 sekä tuntia ennen esityksiä.

Varauksia otetaan ennen teatteriväen kesälomia vastaan vielä ajalla ti 7-6. – pe 10.6. (klo 10-14). Sähköposteja luetaan ja niihin vastataan kesän aikana ajoittain. Lipunmyynnin ja toimiston lomien aikanakin lippuja syksyn esityksiin voi ostaa netin kautta sekä NetTicketin lipunmyyntipisteistä linkki.

Hyvää kesää!

 

 

Teatterin toimisto

Puhelinyhteydenotot (varaukset ja muut tiedustelut) ma-pe klo 10-14.00 p. 09 836 1919.
Sähköpostitiedustelut ja palaute silkkisali(at)teatterivantaa.fi  

Käynti Silkkisaliin
Teatteri Vantaa, Tikkurilantie 44 A  (pääovi)/Silkkitehtaantie 5 H (sisäpiha), 01300 Vantaa

Teatterin lipunmyynti

Syyskauden 2022 lipunmyyntiajat teatterin lämpiössä ovat maanantaisin ja torstaisin klo 12-15 (poislukien pyhäpäivät, muista poikkeusajoista kuten loma-ajoista ilmoitetaan erikseen sivuillamme). Tervetuloa! Lisäksi lippuja myydään tuntia ennen esityksiä.

Lipunmyyntiin on kulku sekä Silkkitehtaantien puolelta, että Tikkurilantieltä. Lisätietoa lipuista ja palveluista

Laskutus:

Verkkolaskut
Teatteri Vantaan kannatusyhdistys ry, 0700237-5
Verkkolaskuosoite: 003707002375
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH*
*Käyttäkää tätä välittäjätunnusta mikäli käytössänne olevasta verkkolaskutusohjelmasta ei voi lähettää laskuja suoraan Maventan välittäjätunnukselle.

Laskujen vastaanotto sähköpostitse
Laskut lähetetään PDF-muotoisina liitetiedostoina ja laskun liitteiden tulee olla samassa tiedostossa itse laskun kanssa. Sähköpostilaskun osoite: 07002375@scan.netvisor.fi

Henkilökunta:

Teatterinjohtaja ja näyttelijä 
– Anne Nielsen p. 040 743 5703,
anne.nielsen@teatterivantaa.fi

Myynti ja markkinointi 
– Tuula Turkia p. 044 739 8871, 
tuula.turkia@teatterivantaa.fi

Talous ja sopimukset
 Kaisu Andrejev p. 044 775 8171,
kaisu.andrejev@teatterivantaa.fi

Näyttämömestari
– Onni Toppila p. 044 549 1991,
onni.toppila@gmail.com

Tekniikka/Järjestäjä
– Esko Paavola
aanimiesesko@gmail.com

Teatterituottaja
– Matti Pasanen p. 040 591 8936,
matti.pasanen@kolumbus.fi

 

Cafe Silkki

Teatterikahvila Cafe Silkki on auki tuntia ennen esitystä ja väliajalla – lastennäytöksissä puoli tuntia ennen esitystä. Kahvilassa on anniskeluoikeudet. K18 -näytöksissä anniskelualue myös teatterin salissa. Maksutapoina käteinen ja korttimaksu.

Cafe Silkki  – facebook

Näytännöt

Ovet avataan tuntia ennen esitystä. Saavuthan ajoissa. Esitykset alkavat täsmällisesti ilmoitettuna ajankohtana. Teatterisaliin ei päästetä myöhästyneitä.

Huom. Silkkisalissa on numeroidut paikat. Permantopaikkalippujen (3 ensimmäistä riviä, mm. pyörätuolipaikat) varaus vain teatterin kautta.

SALIKARTTA PDF

Kulkuyhteydet

SAAPUMINEN – KÄVELLEN VAIN 5 MIN DIXISTÄ!
Teatteri Vantaa sijaitsee Silkkitehtaan korttelissa Tikkurilan keskustassa. Pääovi on Tikkurilantien puolella, käynti myös Silkkitehtaan sisäpihalta.

Meille on helppo tulla julkisilla kulkuvälineillä. Tikkurilan asemalta, Dixistä on noin 5 minuutin kävelymatka. Katso lisää www.hsl.fi.

Kehä III:lta on muutaman minuutin ajomatka Silkkitehtaalle.

PYSÄKÖINTI
Teatterin lähin pysäköintialue Silkkiparkki löytyy Silkkitehtaantien puolelta ja pysäköinti on maksullista.

Huom. Saavuthan ajoissa, sillä teatterisaliin ei päästetä myöhästyneitä. Ovet avataan tuntia ennen esityksiä. Osa katsomopaikoista edellyttää portaiden nousua ja permantopaikat (mm. kaksi pyörätuolipaikkaa) tulee varata ennakkoon suoraan teatterilta. Ilmoitathan siksi jo varatessasi lippua, jos on tarvetta permantopaikalle esimerkiksi liikuntaesteen vuoksi.

KARTTA ALUEESTA

Pyörätuolit ja esteettömyys

Pyörätuolipaikkoja on rajoitetusti, joten asiakkaita pyydetään mainitsemaan pyörätuolista varauksen yhteydessä, samoin muista liikuntaesteistä. Pyörätuolipaikkojen varaus vain teatterin kautta. Lämpiössä on esteetön wc-tila. Talon molemmin puolin on avauspainikkeella aukeava ovi lämpiöön ja saliin on portaaton kulku.

Huom. Permantopaikat eivät ole netin kautta myytävissä. Varaa pyörätuolipaikat ja muusta syystä tarvittavat permantopaikat suoraan teatterin lipunmyynnistä p. 09 836 1919  (ark. klo 10-14) tai osoitteesta silkkisali@teatterivantaa.fi

SALIKARTTA

Yhteistyössä