Info

Yhteystiedot, tiedustelut ja laskutus

Teatterin toimisto

Puhelinyhteydenotot (varaukset ja muut tiedustelut) ma-pe klo 10-14 p. 09 836 1919.
Huom. Toimisto on suljettu arkipyhäpäivinä. Muista poikkeusajoista ilmoitetaan erikseen sivuillamme.
Sähköpostitiedustelut ja palaute: silkkisali(at)teatterivantaa.fi

Käynti Silkkisaliin
Teatteri Vantaa, Tikkurilantie 44 A  (pääovi)/Silkkitehtaantie 5 H (sisäpiha), 01300 Vantaa

Teatterin lipunmyynti

Lipunmyyntiin on kulku sekä Silkkitehtaantien puolelta, että Tikkurilantieltä. Lisätietoa lipuista ja palveluista

Lippuvarausten lunastusaika on 14 vuorokautta.

 

Kevätkauden 2024 lipunmyyntiajat teatterin lämpiössä ovat maanantaisin klo 12-15 ja torstaisin klo 16-18 (poislukien pyhäpäivät ja Talvilomaviikko VKO8, muista poikkeusajoista ilmoitetaan erikseen sivuillamme). Tervetuloa! Lisäksi lippuja myydään tuntia ennen esityksiä, lastenesityksissä puoli tuntia ennen esitystä.

HUOM. Lipunmyynti jää kesätauolle 1.6.2024 ja avataan jälleen elokuussa ma 12.8. klo 12-15. Syyskaudella lipunmyynti jatkuu ennen joulunajan taukoa to 19.12. saakka.

Lippuja loma-aikoina ja pyhäpäivisin voi ostaa NetTicketin kautta.
Varaukset vain teatterin toimistolta/lipunmyynnistä aukioloaikona. 

 

Laskutus:

Verkkolaskut
Teatteri Vantaan kannatusyhdistys ry, 0700237-5
Verkkolaskuosoite: 003707002375
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH*
*Käyttäkää tätä välittäjätunnusta mikäli käytössänne olevasta verkkolaskutusohjelmasta ei voi lähettää laskuja suoraan Maventan välittäjätunnukselle.

Laskujen vastaanotto sähköpostitse
Laskut lähetetään PDF-muotoisina liitetiedostoina ja laskun liitteiden tulee olla samassa tiedostossa itse laskun kanssa. Sähköpostilaskun osoite: 07002375@scan.netvisor.fi

 

Teatteri Vantaan henkilökuntaa istuu katsomossa ja vilkuttaa

Henkilökunta:

Teatterinjohtaja ja näyttelijä 
– Anne Nielsen p. 040 743 5703,
anne.nielsen@teatterivantaa.fi

Myynti ja markkinointi 
– Tuula Turkia p. 044 739 8871, 
tuula.turkia@teatterivantaa.fi

Talous ja sopimukset
 Kaisu Andrejev p. 044 775 8171,
kaisu.andrejev@teatterivantaa.fi

Näyttämömestari
– Onni Toppila p. 044 549 1991,
onni.toppila@gmail.com

Tekniikka/Järjestäjä
– Esko Paavola p. 044 772 3672,
aanimiesesko@gmail.com

Teatterituottaja
– Matti Pasanen p. 040 591 8936,
matti.pasanen@kolumbus.fi

 

Teatterin tekniikkalista (linkki)

Teatteri Vantaan visio, missio ja arvot (linkki)

Cafe Silkki

Teatterikahvila Cafe Silkki on auki tuntia ennen esitystä ja väliajalla – lastennäytöksissä (vain viikonloppuisin) puoli tuntia ennen esitystä. Kahvilassa on anniskeluoikeudet.
K18-tilaisuuksissa anniskelualue ulottuu myös teatterin saliin, joten kahvilasta ostetut juomat voi ottaa mukaan salin puolelle. Maksutapoina käteinen ja korttimaksu.

Cafe Silkki  – facebook

Näytännöt

Ovet avataan tuntia ennen esitystä. Lasten esityksissä puoli tuntia ennen esitystä. Saavuthan ajoissa. Esitykset alkavat täsmällisesti ilmoitettuna ajankohtana. Teatterisaliin ei päästetä myöhästyneitä.

Huom. Silkkisalissa on numeroidut paikat. Puolet permantopaikoista (mm. 2 pyörätuolipaikkaa) on mahdollista varata vain teatterin lipunmyynnin kautta. Osa katsomopaikoista edellyttää portaiden nousua (rivit 4-14).

SALIKARTTA PDF

Kulkuyhteydet

SAAPUMINEN – KÄVELLEN VAIN 5 MIN DIXISTÄ!
Teatteri Vantaa sijaitsee Silkkitehtaan korttelissa Tikkurilan keskustassa. Pääovi on Tikkurilantien puolella, käynti myös Silkkitehtaan sisäpihalta.

Meille on helppo tulla julkisilla kulkuvälineillä. Tikkurilan asemalta, Dixistä on noin 5 minuutin kävelymatka. Katso lisää www.hsl.fi.

Kehä III:lta on muutaman minuutin ajomatka Silkkitehtaalle.

Huom. Saavuthan ajoissa, sillä teatterisaliin ei päästetä myöhästyneitä. 

PYSÄKÖINTI

Teatterin alueella ei ole omia parkkipaikkoja, lukuunottamatta muutamaa esteetöntä paikkaa (sisäpihalla 1 paikka, pääovien puolella 2 – esteettömälle paikalle pysäköinti edellyttää liikkumisesteisen pysäköintilupaa). Silkkitehtaan alueella asioiville on mahdollistettu maksullinen pysäköinti teatterin lähellä Silkkitehtaantiellä sijaitsevalta maksulliselta parkkitasanteelta:

CITYPARKKI
Teatterin lähin pysäköintialue Cityparkki  osoite Silkkitehtaantie 5 (linkki Google Maps) löytyy Silkkitehtaantien puolelta teatterin suuntaan ajettaessa juuri ennen tien päättymistä (katso kartta alueesta alla).

Huom. Pysäköinti Cityparkkiin on maksullista ja tarkemmat ohjeet ja hinnat löytyvät paikan päällä. Pysäköinti rekisterinumerolla. Huomioithan, että samasta paikasta löytyvään parkkihalliin ei ole pääsyä ilman kulkulupaa eli pysäköinti on sallittua vain parkkitasanteella.

Silkkitehtaan pysäköinninvalvonnasta vastaa ParkkiPate Oy (yhteystiedot: p. 020 721 8499, www.parkkipate.fi)

Pysäköinnin maksutavat:
Maksuautomaatti
pankkikortti /lähimaksu
Pysäköintimaksut puhelimella
ParkMan – ParkMan-sovellus
EasyPark – EasyPark-sovellus / p. 0600 415500
Moovy

Pysäköinnin ehdot (linkki)

Pysäköintiohjeistus päivitetty 19.10.2023, ajankohtaisimmat tiedot ja ohjeet löydät aina pysäköintialueelta.

 

KARTTA ALUEESTA

Pyörätuolit ja esteettömyys

Pyörätuolipaikkoja ja muita permantopaikkoja (katsomon ensimmäiset kolme riviä) on rajoitetusti, joten asiakkaita pyydetään mainitsemaan pyörätuolista ja muista liikkumisesteistä varauksen yhteydessä tai jos muusta syystä permantopaikalle on tarvetta. Lämpiössä on esteetön wc-tila. Talon molemmin puolin on harmaalla avauspainikkeella aukeava ovi lämpiöön ja Silkkisaliin on permannolle portaaton kulku. Salissa ei ole induktiosilmukkaa.

Huom. Puolet permantopaikoista on mahdollista varata netin kautta, mutta pyörätuolipaikkojen varaus on mahdollista vain teatterin lipunmyynnistä: p. 09 836 1919  (ark. klo 10-14) tai osoitteesta silkkisali@teatterivantaa.fi

SALIKARTTA

Saapuminen: Taksilla pääsee tarvittaessa teatterin ovien eteen ja  muutamia esteettömiä pysäköintipaikkoja (huom. pysäköinti vain asianmukaisella pysäköintiluvalla) löytyy ovien läheisyydestä (kts. pysäköinti). Myös läheisellä Silkkitehtaan asiakkaille tarkoitetulla yleisellä parkkitasanteella (kts. kohta pysäköinti) on esteetön pysäköintimahdollisuus.

Tilavuokraus

Teatterin tiloja ja palveluja on mahdollista tilata muuhunkin tarkoitukseen kuin esitystoimintaan teatterin omien aikataulujen salliessa. Ota rohkeasti yhteyttä teatterin toimistoon ja tiedustele hintoja ja aikatauluja tai sovi tutustumiskäynti:

p. 09 836 1919  (ark. klo 10-14) tai osoitteesta silkkisali@teatterivantaa.fi

SALIKARTTA

Tekniikan listaus

Yhteistyössä