Otamme käyttöön koronapassin tilaisuuksissamme

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on  2.12. ilmoittanut uusista rajoituspäätöksistä Uudellemaalle. Esitystoimintamme jatkuu  normaalisti, mutta 4.12. alkaen kaikissa tilaisuuksissa yli 16-vuotiailta osallistujilta tarkistetaan koronapassi. Koronapassin lisäksi edellytämme edelleen osallistujia käyttämään kasvomaskeja aina kun se on mahdollista sekä noudattamaan muita koronaviruksen tarttumisen ehkäisemiseksi annettuja ohjeistuksia. Tiloissamme on tehostettu siivous.

Saapumisohjeita: Lataathan/ tulostathan koronapassin valmiiksi ennen saapumista teatteriin. Ovet avataan tuntia ennen esitystä. Saavuthan teatterille hyvissä ajoin ja varaudu tarvittaessa jonottamaan ulko-ovella. Koronapassina toimii EU:n koronatodistus, jonka voi ladata Omakannasta www.kanta.fi/koronatodistus. Se tarkistetaan teatterin ulko-ovella. Varaudu tarvittaessa esittämään myös henkilöllisyystodistuksesi. Huom. Sisäänkäyntejä teatterin lämpiöön on sekä sisäpihan että tien puolella, mutta tarkistaminen ovella saattaa aiheuttaa ruuhkautumista.  Pääsyliput tarkistetaan kuitenkin vasta sisätiloissa teatterisalin ovella ja lippuja voi tarvittaessa ostaa vielä teatterin lämpiöstä, jos esitys ei ole loppuunmyyty.

Mikäli et voi esittää koronapassia ja haluat siirtää lippusi toiseen esitykseen, otathan yhteyttä teatterin toimistoon: p. 09 836 1919 (arkisin 10-14) / silkkisali@teatterivantaa.fi .

Lisäohjeistusta turvalliseen teatterikäyntiin