Göstan joululaulut

Göstan joululaulut

Rakastetun sanataiturin tarkkanäköisiä joulujauluja

ti 20.12. klo 19

Leevi and the Leavings julkaisi vuonna 1990 Varasteleva joulupukki -joululevyn, jolla soivat lauluntekijä Gösta Sundqvistin haikean suloiset joululaulut.  
Näitä sanataiturin tarkkanäköisiä jouluaiheisia kappaleita tulkitsevat joulun alla Minja Koski ja Mikael Saari sekä Lumos-jousikvartetti. Heiltä on tulossa kyseisistä kappaleista cover-albumi marraskuussa 2022, ja konsertti on osa levynjulkaisukiertuetta. 

Laulaja-lauluntekijä ja näyttelijä Minja Koski julkaisee omaa musiikkiaan artistinimellä M. Neljän julkaistun albumin myötä on sadellut ylistäviä arvioita, vuoden paras kotimainen albumi sekä keikkoja tärkeimmillä kotimaisilla festivaaleilla. Koski kuuluu Teatteri Vanha Jukon kantaviin voimiin ja on yksi Kaj Chydeniuksen luottolaulajista. 

http://m-official.fi/

Mikael Saari on muusikko ja näyttelijä, joka nousi suuremman yleisön tietoisuuteen Uuden Musiikin Kilpailu -ohjelman kautta, jossa hän kilpaili itse kirjoittamallaan kappaleella On It Goes. Saari näytteli pääosaa Oulun teatterin musiikkinäytelmässä Poika Mancini vuonna 2014. 

Mikael Saari facebookissa

Lumos-jousikvartetti on jousien mahdollisuuksia esittelevä ystävien muodostama jousikvartetti, ja siinä soittavat Anette Grevberg, Niklas Hagmark, Sirkku Hilanko ja Annukka Nevalainen-Lius. Lumosta on kuultu nimekkäiden artistien riveissä ja levyillä, mm. Saimaa, Ellips, M, Pepe Willberg, Pyhimys, The Blanko, Laura Närhi, Mikael Saari ja Kimmo Härmä.

Lumos-kvartetti facebookissa

Kesto: noin 1h 30min, sis. väliajan
Liput: 35,50 / 33,50 / 22 €, sis. Netticketin palvelumaksut

HUOM. Salin kolme ensimmäistä riviä (mm. 2 pyörätuolipaikkaa) myydään teatterin toimistosta, 09 836 1919
Cafe Silkki palvelee tuntia ennen esityksiä sekä väliajalla. Kahvilassa on anniskeluoikeus. Tervetuloa!

Tulevat näytökset