Likapyykkiä – Musiikkikomedia 16.11. (jäsenilta)/18.11.2023

Likapyykkiä

to 16.11. klo 19 Ystävät-yhdistyksen jäsenilta
la 18.11. klo 14
la 18.11. klo 19

K18-tilaisuus (anniskeluoikeus myös teatterisalissa)

 

Michele Rimlin alkuperäisteos Sexy Laundry on kansainvälisesti mainetta niittänyt komedia, joka sai Riihimäen Teatterissa suomenkielisen kantaesityksensä musiikkikomediana 9.2.2023. Syksyllä esitys saadaan vierailulle Silkkisaliin!

Henri ja Liisa ovat toisiinsa tottunut aviopari. He ovat päätyneet naurettavan hienoon hotellihuoneeseen mukanaan Tuhma touhukirja toivottomille sekä 25 vuoden edestä haaveita, pettymyksiä, yrityksiä ja erehdyksiä. Henrin haave on, että hänen teini-ikäinen tyttönsä pukeutuisi niin, että vaatteet peittäisivät kokonaan hänen vatsansa, ja Liisa haaveilee cappuccinosta kahvilan kuuman tarjoilijan kanssa. Mutta minne kaikki yhteiset haaveet ovat kadonneet? Löytyvätkö ne ylelliseltä lomamatkalta, seksioppaasta vai pitäisikö erota? Ei ainakaan ennen kuin kaikkea on kokeiltu!

”Sä et vaan huomaa mitä meillä on, Liisa. Ei tätä voi hankkia mistään. Se pitää rakentaa. Ja siihen meni kaksikymmentäviisi vuotta. Se vaati osa-aikatöitä, paria yliopistotutkintoa, kamalan vuokrakämpän toisensa jälkeen, ensimmäisen talomme, kolme lasta, sinun selviämisesi rintasyövästä ja minun ainaiset selkäremppani, ja monen monta helvetin tapaamista sinun sukulaistesi kanssa ja nousemista sängystä jokaikinen päivä ja nukkumaanmenoa jokaikinen ilta yhdessä. Me. Perustus. Seinät. Tiilet. Laasti. Katto. Et ehkä pidä julkisivusta, mutta se olemme me. Ja se on jonkin arvoista.” -Henri

Toisiinsa ja elämäänsä kyllästyneenä avioparina nähdään Nina Tapio ja Lari Halme, musiikin sovituksesta vastaa Katja Lappi, koreografiasta Osku Heiskanen ja esityksen on ohjannut Olka Horila.

Kesto: noin 2h, sis. väliajan
Liput: 35,50 / 33,50 / 22 €, sis. Netticketin palvelumaksut
K18-tilaisuus (anniskeluoikeus myös teatterisalissa)
Ryhmävaraukset teatterin toimistosta, p. 09 836 1919.

HUOM. Puolet permantopaikoista (mm. 2 pyörätuolipaikkaa) myydään teatterin toimistosta, 09 836 1919.

Cafe Silkki palvelee tuntia ennen esityksiä sekä väliajalla. Kahvilassa ja teatterisalissa on anniskeluoikeus. Tervetuloa!

Tulevat näytökset