Miesflunssa – Tulossa 1.3.2024

Miesflunssa

pe 1.3.2024 klo 19

Huom. K18-tilaisuus (anniskeluoikeus myös teatterisalissa)

Miesflunssa on kamala tauti. Se sisältää paljon draamaa, tragediaa ja komiikkaa. Eli koko elämän kirjon. Useita ”mitä?” -kysymyksiä, useampia ”mitä hittoa?” -kysymyksiä ja eniten ”miten tässä nyt näin kävi?” -kysymyksiä.

Onko miesflunssa myytti vai fakta? Mitä keski-ikäisen miehen päässä tapahtuu, kun hän huomaa olevansa Motonetin sijaan jättimarketin Bona-hyllyllä? Mitä tapahtuu, kun kontrolli katoaa ja elämänhallinta valuu käsistä? Miten hahmottaa omaa identiteettiään, kun joskus pelkkä kalsarien pesu tuntuu ylivoimaiselta?

Näyttelijät Ilari Johansson ja Mika Räinä tarjoilevat stand upia ja teatteria sekoittaen lämpimästi, hauskasti ja kaikkia ihmisoletettuja ymmärtäen miehen ”sairauskertomuksen” ja miesflunssan todellisia syntysyitä. Miesflunssa haastaa katsojan päättämään, montako viivaa testitikkuun tulee.

Stand upia hyödyntäen esiintyjät ottavat syötteitä myös yleisöstä. Vuorovaikutus katsojien kanssa tekee jokaisesta esityksestä omanlaisensa. Johansson ja Räinä ottavat tilan haltuun eivätkä pelkää ottaa kaikkea irti stand up -osioista.

Katsojapalautteita:

”Hulvattomia – ja jopa koskettavia – hetkiä nähdään kohtauksessa, jossa kuvataan Motonetia eräänlaisena miesten sisäleikkipuistona, paikkana, jossa saa unelmoida ja jossa kaikki on ennakoitavassa järjestyksessä. Turvallisuus järkkyy pahemman kerran, kun joku jättää kuusi laatikkoa Brunbergin suukkoja väärään paikkaan.”

”Näyttämö on vahvasti näyttelijöiden ja heidän sattuvien sanojensa hallussa. Ilari Johanssonin ja Mika Räinän läsnäolo on vahvaa.”

”Huh, tämä olikin ihan oikeaa, sujuvaa kahden miehen näytelmää, hyvin esitettyä ja vielä hyvin kirjoitettuakin. Nauratti, hyvinkin nauratti.”

Kesto: n. 2h 15 min, sis. väliajan
Huom. K18-tilaisuus (anniskeluoikeus myös teatterisalissa)
Liput: 35,50 / 33,50 / 22 €, sis. Netticketin palvelumaksut
Ryhmävaraukset teatterin toimistosta, p. 09 836 1919.

HUOM. Puolet permantopaikoista (mm. 2 pyörätuolipaikkaa) myydään teatterin toimistosta,
09 836 1919.

Cafe Silkki palvelee tuntia ennen esitystä sekä väliajalla. Kahvilassa ja salissa on anniskeluoikeus. Tervetuloa!