Miesluola

Miesluola

ti 27.9.klo 19

K18-tilaisuus (anniskeluoikeus myös teatterisalissa)

Tragikoominen musiikkiteatteriesitys Ramista, joka on juuri eronnut keski-ikäinen mies. Yksin. Vailla suuntaa.

37-vuotias Rami ajaa työkseen pyöräkuormaajaa kaupungin puistotyöntekijänä. Koulutukseltaan hän on maatalous- ja metsätieteiden maisteri, mutta valmistuttuaan jotenkin hän vain jämähti opiskeluaikojen kesätyöhön. Kohtuullinen palkka ja onnellinen parisuhde tuudittivat Ramin jäämään puistopuolelle, vaikka tavoitteet olivat paperialan kansainvälisissä konsulttiyhtiöissä.

Nyt Rami istuu Kirkkonummella sijaitsevan omakotitalon eteisen lattialla seinään nojaten, yrittäen ymmärtää 13-vuotisen avioliiton loppuneen vaimon rakastuttua menestyvään ja kauniiseen naiseen ja lähteneen joitakin minuutteja sitten ovesta. Ramin tragikoominen seikkailu miesluolassa alkaa tästä.
Yksin, vailla suuntaa, suurien ja ailahtelevien tunteiden vallassa Rami yrittää hakeutua keinolla millä hyvänsä valoa kohti, nousta jaloilleen ja siitä lentoon kuin feenikslintu. Suuret balladit ja jykevät hitit vievät katsojat niin Kuuban kuumille rannoille kuin Ruotsin laivalle.

www.eeppiursin.fi
www.leokirjonen.fi

Käsikirjoitus ja ohjaus: Mikko Paananen
Rooleissa: Leo Kirjonen ja Eeppi Ursin

Kesto: noin 1h 35min, sis. väliajan
Huom. K18-tilaisuus (anniskeluoikeus myös teatterisalissa)
Liput: 35,50 / 33,50 / 22 €, sis. Netticketin palvelumaksut
Ryhmävaraukset teatterin toimistosta, p. 09 836 1919

HUOM. Salin kolme ensimmäistä riviä (mm. 2 pyörätuolipaikkaa) myydään teatterin toimistosta, 09 836 1919
Cafe Silkki palvelee tuntia ennen esityksiä sekä väliajalla. Kahvilassa ja teatterisalissa on anniskeluoikeus. Tervetuloa!

Tulevat näytökset