Operamenton 30-vuotisjuhlakonsertti – Tulossa keväällä 17.5./18.5.

Operamenton 30-vuotisjuhlakonsertti

Silkkisalin kevätkauden päättää juhlakonserteillaan 30-vuotistaivaltaan juhliva Mieskuoro Operamento

pe 17.5. klo 17
la 18.5. klo 15

Operamenton vuoden 1994 lopulla Kansallisoopperaan kiinnitetyistä laulajista syntynyt 11 laulajan ja pianistin kokoonpano on vuosien kuluessa säilynyt lähes ennallaan, vaikka viimeisen 15 vuoden aikana kaikki ovat pikkuhiljaa oopperalta eläköityneet. Samalla kotikenttä on vaihtunut Kansallisoopperasta Teatteri Vantaan Silkkisaliin.

Erityisen Operamentosta on aina tehnyt se, kuinka sen sointi taipuu oopperan lisäksi myös kevyempään musiikkiin. Alun perin kollegoiden omiin tapahtumien piristykseksi kasattu ryhmä muovautui ensin Kansallisoopperan käyntikortiksi, ja myöhemmin kysyntää on ollut laajalti mitä moninaisimmissa tilaisuuksissa.

Oltuaan taiteellisena johtajan kunnioitettavat 25 vuotta, Hannu Sinnemäki jättäytyi pelkäksi kakkostenoriksi viisi vuotta sitten. Tuolloin pianisti Jussi Miilunpalo otti pestin haltuun. Muista laulajista ykköstenoreina toimivat Pentti Forssell, Pekka Kuukka ja Matti Pasanen, toisena kakkostenorina Klaus Pennanen, ykkösbassoina Risto Hirvonen, Ari Hosio ja Kyösti Silvennoinen sekä kakkosbassoina Jaakko Hietikko, Arvo Isohanni, ja Ilkka Ylönen.

Johtaa ja säestää: Jussi Miilunpalo

Äänite: Purje ja unelma (1998) tiedusteltavissa kuorolaisilta.
www.operamento.net

Kesto: n. 1h 45min, sis. väliajan
Liput: 35,50 / 33,50 / 22 €, sis. Netticketin palvelumaksut
Ryhmävaraukset teatterin toimistosta.

HUOM. Puolet permantopaikoista (mm. 2 pyörätuolipaikkaa) myydään teatterin toimistosta, p.09 836 1919. Cafe Silkki palvelee tuntia ennen esityksiä sekä väliajalla. Kahvilassa on anniskeluoikeus.

Tulevat näytökset