Parasta ennen – 30.9.2023 (loppuunvarattu)/ 27.1.2024

Parasta ennen

la 30.9.2023 klo 14
la 27.1.2024 klo 14
Huom. K18-tilaisuus (anniskeluoikeus salissa)

Kuvat: Kari Sunnari

Lavan valloittaa karismaattinen ja rakastettu Ilmari Saarelainen!

Superhauskassa yhden miehen komediassa kuulet ikääntymisestä ihan kaiken.
Kaksikymppisen elämässä tapahtuu paljon, eikö vain. Menet naimisiin, saat lapsia, teet uraa, saat potkut, eroat, menet uudestaan naimisiin, harkitset eteisen maalaamista mintunvihreäksi… Maali loppuu, elämä jatkuu. Täytät 40 vuotta, 60 vuotta. Kunnes heräät 80-vuotiaana, keität kahvit ja otat sokerittoman, lastulevyltä maistuvan pullan. Pureskelet sitä – ja äkkiä onkin jo ilta.

Maku muuttuu myös. Jos ajattelit nelikymppisenä katsoa uudestaan sen elokuvan jota rakastit parikymppisenä, niin älä! Se ei ole yhtä hyvä enää. Ja muoti, mitä se on? Jos pidät aina samoja vaatteita niin mitä sitten: Olet muodissa aina silloin tällöin. Farkkuja ei muutenkaan ole tehty miehille, joilla on… elintasoa. Luvassa paljon, paljon muitakin osuvia faktoja eletystä elämästä!

Käsikirjoitus: Krister Classon Rickard Fuchsin kirjan 
“Du ser int så gammal ut” -pohjalta
Suomennos: André Wickström
Ohjaus, lavastus ja puvustus: Riku Suokas
Lavalla: Ilmari Saarelainen

Lue esityksestä: 
https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4059220-tttn-parasta-ennen-ikakomedia-tulee-ilta-illan-jalkeen-ajankohtaisemmaksi
https://yle.fi/aihe/artikkeli/2019/09/07/nayttelija-ilmari-saarelainen-on-naytellyt-itkun-partaalla-kaktus-kurkussa-seka
Katso Youtubesta:

Kesto: noin 2h, sis. väliajan
Liput: 35,50 / 33,50 / 22 €, sis. NetTicketin palvelumaksut
K18-tilaisuus (anniskeluoikeus myös teatterisalissa).
Ryhmävaraukset teatterin toimistosta.

HUOM. Puolet permantopaikoista (mm. 2 pyörätuolipaikkaa) myydään teatterin toimistosta, p. 09 836 1919. Cafe Silkki palvelee tuntia ennen esityksiä sekä väliajalla. Kahvilassa ja teatterisalissa on anniskeluoikeus. Tervetuloa!

 

 

 

 

 

 

 

Esiintyjä Ilmari Saarelainen