Parasta ennen

Parasta ennen

ke 26.1.2022 klo 14 ja 19 Peruttu (esitykset siirtyvät maaliskuulle)
pe 4.3.klo 14 ja 19
Huom. K-18 tilaisuuksia

Kuva: Kari Sunnari

Hurmaavassa, superhauskassa yhden miehen komediassa kuulet ikääntymisestä ihan kaiken, kun lavan valloittaa karismaattinen ja rakastettu Ilmari Saarelainen!

Kaksikymppisen elämässä tapahtuu paljon, eikö vain. Menet naimisiin, saat lapsia, teet uraa, saat potkut, eroat, menet uudestaan naimisiin, harkitset eteisen maalaamista mintunvihreäksi… Maali loppuu, elämä jatkuu. Täytät 40 vuotta, 60 vuotta. Kunnes heräät 80-vuotiaana, keität kahvit ja otat sokerittoman, lastulevyltä maistuvan pullan. Pureskelet sitä – ja äkkiä onkin jo ilta.

Maku muuttuu myös. Jos ajattelit nelikymppisenä katsoa uudestaan sen elokuvan jota rakastit parikymppisenä, niin älä! Se ei ole yhtä hyvä enää.  Ja muoti, mitä se on? Jos pidät aina samoja vaatteita niin mitä sitten: Olet muodissa aina silloin tällöin. Farkkuja ei muutenkaan ole tehty miehille, joilla on… elintasoa. Luvassa paljon, paljon muitakin osuvia faktoja eletystä elämästä!

Käsikirjoitus: Krister Classon Rickard Fuchsin kirjan 
“Du ser int så gammal ut” -pohjalta?
Suomennos: André Wickström
Ohjaus, lavastus ja puvustus: Riku Suokas
Lavalla: Ilmari Saarelainen

Lue esityksestä: 
https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4059220-tttn-parasta-ennen-ikakomedia-tulee-ilta-illan-jalkeen-ajankohtaisemmaksi
https://yle.fi/aihe/artikkeli/2019/09/07/nayttelija-ilmari-saarelainen-on-naytellyt-itkun-partaalla-kaktus-kurkussa-seka
Katso Youtubesta:

Kesto: noin 2h, sis. väliajan
Liput: 35,50 / 33,50 / 22 €, sis. NetTicketin palvelumaksut
K-18 tilaisuus

HUOM. Salin kolme ensimmäistä riviä (mm. 2 pyörätuolipaikkaa) myydään teatterin toimistosta, 09 836 1919

 

Esiintyjä Ilmari Saarelainen