Teatteri kuvina – katsaus kevääseen 2023

Kevätkausi 2023

Vaikka elämme vielä lumen keskellä, niin kevätkausi 2023 on ollut täällä jo tovin! Päivitämme tälle sivulle kevään aikana parhaamme mukaan  teatterin tapahtumia kuvina. Tervetuloa mukaan muistelemaan ja tiiraamaan menneitä! Tarkempaa tietoa näet kuvateksteissä klikkaamalla kuvaa. Ihanaa kevättä ja tervetuloa teatteriin!

– Kaisu /Teatteri Vantaa 24.2.2023

Vanhempi mieshenkilö hymyilee kameralle harmaassa takissa. Miehellä on silmälasit. Taustalla näkyy ruskeaa tiiliseinää ja ruskeaa seinää, jossa yhteensä neljä värikästä julistetta kahden riveissä

3.4.2023 aherrettiin Teatteri Vantaan strategiatyön parissa Risto Oksasen (RCBA) johdolla. Mietittiin yhdessä suuntaviivoja tulevaisuuden kehitykselle.

Paljon ihmisiä istuu teatterin nousevassa katsomossa.

Noin 90 teatterin viestinnän ja markkinoinnin ammattilaista kokoontui kahdeksi päiväksi Vantaalle Teatteri Vantaan ja Tanssiteatteri Raatikon tiloihin STEFIn viestintä- ja markkinointikoulutukseen 4.-5.5.2023. Koulutusohjelma oli antoisa ja monipuolinen.

Mies valkoisessa t-paidassa istuu puisen pöydän ääressä. Edessä kannettava tietokone ja taustalla suuri näyttö, jossa Teatteri Vantaan strategiaa vision ja mission osalta.

Teatteri Vantaan kevään 2023 strategiatyötä käytiin läpi torstaina 11.5. Risto Oksasen (RCBA) johdolla.

Kuvagalleria kevät 2023