Info

Yhteystiedot, tiedustelut ja laskutus

Teatterin toimisto

Puhelinyhteydenotot (varaukset ja muut tiedustelut) ma-pe klo 10-14.00 p. 09 836 1919.
Sähköpostitiedustelut ja palaute silkkisali(at)teatterivantaa.fi  

Käynti Silkkisaliin
Teatteri Vantaa, Tikkurilantie 44 A  (pääovi)/Silkkitehtaantie 5 H (sisäpiha), 01300 Vantaa

Teatterin lipunmyynti

Lippuvarausten lunastusaika on 14 vuorokautta. Kevätkauden 2023 lipunmyyntiajat teatterin lämpiössä ovat maanantaisin ja torstaisin klo 12-15 (poislukien pyhäpäivät, muista poikkeusajoista kuten loma-ajoista ilmoitetaan erikseen sivuillamme). Tervetuloa! Lisäksi lippuja myydään tuntia ennen esityksiä. Huom! Arkiaamujen lastenesityksissä lipunmyynti alkaa puoli tuntia ennen esitystä. Pääsiäisen aikaan to 6.4. – ma 10.4. sekä vappupäivänä 1.5. ja helatorstaina 18.5. lipunmyynti on suljettu.

Lipunmyyntiin on kulku sekä Silkkitehtaantien puolelta, että Tikkurilantieltä. Lisätietoa lipuista ja palveluista

Laskutus:

Verkkolaskut
Teatteri Vantaan kannatusyhdistys ry, 0700237-5
Verkkolaskuosoite: 003707002375
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH*
*Käyttäkää tätä välittäjätunnusta mikäli käytössänne olevasta verkkolaskutusohjelmasta ei voi lähettää laskuja suoraan Maventan välittäjätunnukselle.

Laskujen vastaanotto sähköpostitse
Laskut lähetetään PDF-muotoisina liitetiedostoina ja laskun liitteiden tulee olla samassa tiedostossa itse laskun kanssa. Sähköpostilaskun osoite: 07002375@scan.netvisor.fi

Henkilökunta:

Teatterinjohtaja ja näyttelijä 
– Anne Nielsen p. 040 743 5703,
anne.nielsen@teatterivantaa.fi

Myynti ja markkinointi 
– Tuula Turkia p. 044 739 8871, 
tuula.turkia@teatterivantaa.fi

Talous ja sopimukset
 Kaisu Andrejev p. 044 775 8171,
kaisu.andrejev@teatterivantaa.fi

Näyttämömestari
– Onni Toppila p. 044 549 1991,
onni.toppila@gmail.com

Tekniikka/Järjestäjä
– Esko Paavola p. 044 772 3672,
aanimiesesko@gmail.com

Teatterituottaja
– Matti Pasanen p. 040 591 8936,
matti.pasanen@kolumbus.fi

 

Cafe Silkki

Teatterikahvila Cafe Silkki on auki tuntia ennen esitystä ja väliajalla – lastennäytöksissä (vain viikonloppuisin) puoli tuntia ennen esitystä. Kahvilassa on anniskeluoikeudet. K18 -näytöksissä anniskelualue myös teatterin salissa. Maksutapoina käteinen ja korttimaksu.

Cafe Silkki  – facebook

Näytännöt

Ovet avataan tuntia ennen esitystä. Lasten arkiaamujen esityksissä puoli tuntia ennen esitystä. Saavuthan ajoissa. Esitykset alkavat täsmällisesti ilmoitettuna ajankohtana. Teatterisaliin ei päästetä myöhästyneitä.

Huom. Silkkisalissa on numeroidut paikat. Osa permantopaikoista (3 ensimmäistä riviä), mm. pyörätuolipaikat, mahdollista varata vain teatterin lipunmyynnin kautta.

SALIKARTTA PDF

Kulkuyhteydet

SAAPUMINEN – KÄVELLEN VAIN 5 MIN DIXISTÄ!
Teatteri Vantaa sijaitsee Silkkitehtaan korttelissa Tikkurilan keskustassa. Pääovi on Tikkurilantien puolella, käynti myös Silkkitehtaan sisäpihalta.

Meille on helppo tulla julkisilla kulkuvälineillä. Tikkurilan asemalta, Dixistä on noin 5 minuutin kävelymatka. Katso lisää www.hsl.fi.

Kehä III:lta on muutaman minuutin ajomatka Silkkitehtaalle.

PYSÄKÖINTI

Teatterin alueella ei ole omia parkkipaikkoja, lukuunottamatta muutamaa esteetöntä paikkaa (sisäpihalla 1 paikka, pääovien puolella 2 – esteettömälle paikalle pysäköinti edellyttää liikkumisesteisen pysäköintilupaa). Silkkitehtaan alueella asioiville on mahdollistettu maksullinen pysäköinti teatterin lähellä sijaitsevalta parkkitasanteelta:

SMART PARK
Teatterin lähin pysäköintialue Silkkiparkki löytyy Silkkitehtaantien oikealta puolelta teatterin suuntaan ajettaessa. Pysäköinti on maksullista, tarkemmat ohjeet ja hinnat löytyvät paikan päällä. Muistathan laittaa pysäköintilapun näkyviin. Huomioithan, että Parkkihalliin ei ole pääsyä ilman kulkulupaa eli pysäköinti vain  parkkitasanteella.

Silkkiparkin maksutavat:
Maksuautomaatti
käteinen ja kortit
Pysäköintimaksut puhelimella
ParkMan – ParkMan-sovellus
EasyPark – EasyPark-sovellus / p. 0600 41 55 00

Huom. Saavuthan ajoissa, sillä teatterisaliin ei päästetä myöhästyneitä. Ovet avataan tuntia ennen esityksiä. Osa katsomopaikoista edellyttää portaiden nousua ja osa permantopaikoista (mm. kaksi pyörätuolipaikkaa) tulee varata ennakkoon suoraan teatterilta. Ilmoitathan siksi jo varatessasi lippua, jos on tarvetta permantopaikalle esimerkiksi liikuntaesteen vuoksi.

KARTTA ALUEESTA

Pyörätuolit ja esteettömyys

Pyörätuolipaikkoja on rajoitetusti ja osa katsomopaikoista edellyttää portaiden nousua, joten asiakkaita pyydetään mainitsemaan pyörätuolista varauksen yhteydessä, samoin muista liikuntaesteistä. Pyörätuolipaikkojen varaus vain teatterin kautta. Lämpiössä on esteetön wc-tila. Talon molemmin puolin on harmaalla avauspainikkeella aukeava ovi lämpiöön ja saliin on portaaton kulku. Taksilla pääsee tarvittaessa ovien eteen ja liikuntaesteellisten pysäköintipaikkoja löytyy sekä sisäpihalta että pääovien läheisyydestä (kts. pysäköinti).

Huom. Permantopaikat eivät ole netin kautta myytävissä. Varaa pyörätuolipaikat ja muusta syystä tarvittavat permantopaikat suoraan teatterin lipunmyynnistä p. 09 836 1919  (ark. klo 10-14) tai osoitteesta silkkisali@teatterivantaa.fi

SALIKARTTA

Yhteistyössä