Joulukuun tapahtumia Lue lisää

Hyvää joulun odotusta! Vielä tapahtuu ennen teatterin joulutaukoa. Tervetuloa Silkkisalin esityksiin ja lämpiötapahtumiimme. Pukinkonttiin voi ostaa myös teatterin lahjakortteja. Kevään esitykset julkaistaan pian ja laitetaan myyntiin NetTicketin kautta.

Viirun ja Pesosen joulu -esityksestä järjestetään lisänäytös lauantaille 18.12. klo 15. Myös perjantain 3.12. klo 9 esitykseen on vielä lippuja.

Herra Hakkarainen vierailee lauantaina 4.12. Musiikkitalolla. Voit bongata Herra Hakkaraisen ennen Vantaan Viihdeorkesterin joulukonsertteja (klo 15 ja 19) Mauri Kunnas – Joulutarinat, sekä konserttien väliajoilla (huom. liput www.ticketmaster.fi).

Keskiviikkona 8.12.:

klo 14 Pietilä-Salomaa duon musiikillinen iltapäivä lämpiössä. Petri Pietilä ja Johannes Salomaa duo soittaa jouluista musiikkia jazzikkaalla otteella. Luvassa tuttuja kappaleita niin suomen- kuin englanninkielelläkin. Cafe Silkki on avoinna esityksen aikana ja tuntia ennen esitystä. Kesto: n. 1h, ei väliaikaa.

klo 18.30 Suomalaisen musiikin päivän konsertti: Konsertissa esiintyy Vantaan musiikkiopiston kamariorkesteri puhallinsolisteineen Juhani Lamminmäen johtamana, sekä aikuisten ja lasten lied-pareja suomalaispainotteisella ohjelmistolla. Konsertissa kuullaan musiikkia mm. säveltäjiltä Jean Sibelius, Oskar Merikanto ja Einojuhani Rautavaara. Cafe Silkki palvelee tuntia ennen konserttia. Konsertti on väliajaton ja sen kesto on n. 1 t. Konsertin järjestää Vantaan musiikkiopisto yhteistyössä Teatteri Vantaan kanssa.

Silkkitehtaan joulutapahtuma järjestetään lauantaina 11.12. yhteistyössä Tanssiteatteri Raatikon ja Cafe Silkin kanssa. Tervetuloa tanssityöpajaan, tapaamaan joulupukkia tai ihan vain nauttimaan joulutunnelmasta ja Cafe Silkin herkuista.

Muutamia lippuja löytyy vielä myös taattua joulutunnelmaa tarjoaviin Operamenton joulukonsertteihin pe 10.12. ja la 11.12. klo 16.

Lipunmyyntimme on auki ma, ti ja to klo 12-15 sekä tuntia ennen tapahtumia ja lippuvarauksia voi tehdä myös puhelimitse (arkisin klo 10-14 p. 09 836 1919) tai sähköpostilla silkkisali@teatterivantaa.fi.

Huom. Seuraamme ajankohtaisia ohjeistuksia rajoitusten ja koronapassin käyttöön oton suhteen ja ilmoitamme mahdollisista käytäntöjen muutoksista esityksiin liittyen liput ostaneille ja nettisivuillamme.

Related Posts