Syksyn esityksiä myynnissä! Lue lisää

Ensi syksyn ohjelmisto alkaa olla selvillä ja kaikenlaista kivaa on taas tulossa tarjolle! Osa syksyn esityksistä on jo myynnissä NetTicketin kautta  ja laitamme kevään aikana lisää esityksiä myyntiin, joten kannattaa seurailla sivujamme ja somekavaviamme ja varata liput nopeasti omiin suosikkeihin, sillä teatterisalissa on rajoitetusti paikkoja.

Esitysinfoja ja kuvia lisätään myös omille nettisivuillemme mahdollisimman pian ja sähköinen versio syksyn kausiesitteestä tulee luettavaksi sivuille parin kuukauden sisällä.

Luvassa syksylle 2023 on muun muassa Meiju Suvaksen 40-vuotisjuhlakonsertti ja Riihimäen Teatterin musiikkikomedia Likapyykkiä (rooleissa Nina Tapio ja Lari Halme, ohjaus Olka Horila). Likapyykkiä nähdään myös lauantain päiväesityksenä, samoin kuin supersuosittu Ilmari Saarelaisen esitys Parasta ennen. Vierailulle Silkkisaliin tulee myös aina yhtä hulvaton ikisuosikkinaurattajamme Tuula ja Pirkko – ”Meil on aina Toro” (Minna Kivelä ja Ria Kataja) ja viime syksynä Silkkisalin yleisön hurmanneelta Stella Polarikselta on tulossa syksyyn kaksi improvisoitua esitystä.

Tervetuloa teatteriin!

Related Posts