Syyskuun alun uutisia – Syyskuun poiminnat – Joulukuun Rakkauskirjeitä siirtyy tammikuulle (Liput myynnissä) – muistutus lahjakorttien käytöstä 30.9. mennessä. LUE LISÄÄ

Tässä muutama poiminta Silkkisalin syyskuun monipuolisesta esityskattauksesta:

Kani Kuriton to 8.9 klo 9.30, la 24.9. klo 11.00 ja ke 28.9. klo 9.30

Lämmin ja värikäs lastennäytelmä perustuu Richard Scarryn kirjaan. Ikäsuositus: 2-8v
Dramatisointi, ohjaus ja musiikki: Kanerva Salomaa
Näyttämöllä: Anne Nielsen
Puvut ja lavastus: Terhi Ursin

Mummun saappaassa soi fox, ti 20.9. klo 19, K18-tilaisuus (anniskeluoikeus myös teatterisalissa)

Yleisön pyynnöstä uusintaesityksenä koskettava, hauska ja elämän kaikki sävyt tavoittava tarina perheestä, jossa isä, äiti ja kaksi lasta. Tarinan keskiössä Tarmo-poikaa painavat suuret huolet. Paljon on asioita, joista puhutaan, tärkeimmät jäävät salaisuuksiksi.
Käsikirjoitus ja ohjaus: Sirkku Peltola
Rooleissa: Miia Selin, Aimo Räsänen, Tuukka Huttunen ja Marika Heiskanen
Tuotanto: Tampereen Komediateatteri

Oopperan lumoa ja laulun taikaa, la 24.9. klo 15

Oopperan lumoa ja laulun taikaa tarjoilevat Kansallisoopperan oopperalaulajat, jotka esittävät upean kattauksen oopperamusiikin helmiä. Mukana ohjelmassa on sekä iki-ihania solistisia aarioita että hurmaavia ensemble-numeroita.

Miesluola ti 27.9.klo 19, K18-tilaisuus (anniskeluoikeus myös teatterisalissa)
Tragikoominen musiikkiteatteriesitys Ramista, joka on juuri eronnut keski-ikäinen mies. Yksin, vailla suuntaa, suurien ja ailahtelevien tunteiden vallassa Rami yrittää hakeutua keinolla millä hyvänsä valoa kohti, nousta jaloilleen ja siitä lentoon kuin feenikslintu. Suuret balladit ja jykevät hitit vievät katsojat niin Kuuban kuumille rannoille kuin Ruotsin laivalle.
Käsikirjoitus ja ohjaus: Mikko Paananen
Rooleissa: Leo Kirjonen ja Eeppi Ursin

Mielensäpahoittaja ja poika, to 29.9. klo 19, K18-tilaisuus (anniskeluoikeus teatterisalissa)
Esitys pohjautuu Tuomas Kyrön teoksiin Mielensäpahoittaja, Mielensäpahoittaja ja ruskea kastike ja Miniä.
Mausteena on käytetty myös kirjailijan Helsingin Sanomissa ilmestyneitä kolumneja.
Rooleissa: Esko Roine ja Aimo Räsänen
Dramatisointi: Seija Holma
Ohjaus: Marika Vapaavuori

Muita esityksiä syyskuussa: Seela Sellan ja Esko Roineen Rakkauskirjeitä pe 16.9. klo 19 ja Jorma Uotinen ¡Tango! -draamakonsertin ensi-ilta pe 30.9. klo 19 (K18 esityksiä, joitakin lippuja vielä jäljellä) sekä

Huom. Rakkauskirjeitä ke 14.12. on siirretty tammikuulle 2023.
Uusi esitysaika on perjantaina 27.1. klo 19.00 ja liput ovat jo myynnissä.

Muistutus! Koronaepidemian vuoksi peruttiin esityksiä ja tuolloin myönnetyillä jo vanhentuneilla lahjakorteilla voi lunastaa lippuja 30.9.2022 saakka. Jos siis haluat käyttää lahjakorttisi, otathan pikaisesti yhteyttä teatterin toimistoon, niin varataan lippusi johonkin esitykseen. 30.9. jälkeen lahjakortteja ei voi enää käyttää esityksiimme.

Lippuohjeistus: Liput esityksiin voi ostaa joko suoraan NetTicketin kautta tai lipunmyyntipisteistä . Lippuja voi myös varata etukäteen teatterilta p. 09 836 1919 (arkisin klo 10-14) / silkkisali@teatterivantaa.fi ja sen jälkeen lunastaa ne lipunmyynnistämme teatterin aulasta joko maanantaisin tai torstaisin klo 12-15 tai tuntia ennen esityksiä. Lasten arkiaamunäytöksissä lipunmyynti ja ovet avataan puoli tuntia ennen esitystä.

Related Posts