Tiedote – Teatteri Vantaan kevätkaudella kaksi Suomen ensi-iltaa (lue lisää)

Teatteri Vantaan viime syksynä avatussa uudessa Silkkisalissa kevätkausi alkaa totuttua myöhemmin ja osa esityksistä on siirtynyt myöhemmin pidettäväksi koronaepidemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi. Kauteen mahtuu kuitenkin useita esityksiä ja jopa kaksi Suomen ensi-iltaa.

SuomiFilmin salaiset kansiot – kadonnutta naisroolia etsimässä

Ria Katajan ohjaama SuomiFilmin salaiset kansiot kirjoittaa Suomifilmin historiaa uusiksi hillittömällä otteella ja tekee samalla läpileikkauksen elokuvahistorian naisroolien jatkumosta nykypäivään. Esitys avaa Teatteri Vantaan Silkkisalin kevätkauden ensi-illallaan. Näyttämöllä nähdään Mari Lehtonen ja Pinja Hahtola, jotka ovat myös käsikirjoittaneet esityksen.

Ensi-ilta ke 23.2.2022 klo 19.00

Nettisivut:
https://teatterivantaa.fi/portfolio/suomifilmin-salaiset-kansiot/

https://www.facebook.com/suomifilminsalaisetkansiot

 

Ilkka Heiskanen esittää… edelleen. Täys ralli päälle!

Teatteri Vantaan toinen kevään merkkitapaus on Ilkka Heiskasen omasta elämästään kirjoittama ja Sakari Kirjavaisen ohjaama teos, jossa katsoja pääsee ” tunteiden bootcampille”. Näyttämöiden pyörremyrsky Ilkka Heiskanen pikakelaa lukuisia hahmojaan humoristisesti, lämpimästi ja vauhdilla.

Ennakko ti 15.3.2022 klo 19
Ensi-ilta ke 16.3.2022 klo 19
Esitykset ajalla 19.-24.3.2022

Nettisivut:
https://teatterivantaa.fi/portfolio/ilkka-heiskanen-esittaa-edelleen-tays-ralli-paalle/

________________________________________________________________
Teatteri Vantaa (entinen Teatteri Kehä III) on 35-vuotias ammattiteatteri, jonka ohjelmistossa on vuosittain lukuisia vierailuesityksiä. Teatteri on toiminut Silkkitehtaalla Silkkisalissa vuodesta 1996 ja tuottanut historiansa aikana lukuisia koti- ja ulkomaisia kantaesityksiä, draamaa, musiikki- ja lastenteatteria sekä pientuotantoja. Teatterilla on myös paljon kiertuetoimintaa.

www.teatterivantaa.fi

silkkisali@teatterivantaa.fi

Related Posts