Marraskuun esityksissä roppakaupalla pikkujoulutunnelmaa, musiikkia ja ohjelmaa myös lapsille. Lue lisää

Tervetuloa uuteen Silkkisaliimme viihtymään marraskuun esityksiin!

Koko perheelle:
Viirun ja Pesosen joulu
pohjautuu Sven Nordqvistin rakastettuihin lastenkirjoihin. Esitys tuo joulun ajan tunnelmaa niin pienelle kuin isommallekin katsojalle. Torstaina 11.11. klo 9. Ikäsuositus alkaen 2v. Kesto n. 30 min.

Avoimet ovet Silkkitehtaan teatteritiloihin (Teatteri Vantaa ja Tanssiteatteri Raatikko). Tervetuloa tapaamaan esitystemme hahmoja ja käymään teatterikierroksella. Bonuksena ”Bongaa hahmo” -etsintäleikki. Cafe Silkki palvelee koko tapahtuman ajan. Perjantaina 19.11. klo 17-22, vapaa pääsy. Tarkempi aikataulu

Muuta ohjelmaa:

Kauan kukkineet omenapuut – Lyhyt mutta pippurinen esitys tuo lavalle omaa tietään kulkevan Klaaran, jota ei vanhustentalossa hidasta toisen jalan puuttuminen. Kun kuolema vie väkeä ympäriltä, Klaaralla on kiire elää. Esiintyjinä Seela Sella ja Anne-Mari Kivimäki. Kesto n. 50 minuuttia. Ei väliaikaa, mutta Cafe Silkki on avoinna tuntia ennen esitystä.

Harmo ja minä on näyttelijä Vesa Vierikon ja kitaristi Petri Kumelan esittämänä liikuttava ja lämmin mestariteos. Esitys keskiviikkona 10.11. klo 19. Kesto n. 50 minuuttia. Ei väliaikaa, mutta Cafe Silkki on avoinna tuntia ennen esitystä.

Tuula ja Pirkko ” Meil on aina Toro” – Minna Kivelän ja Ria Katajan luoma esitys on kunnianosoitus hömelöydelle, elämänilolle ja vapaalle tahdolle. Torstaina 11.11. ja perjantaina 12.11. klo 19. Ikäsuositus alkaen 15v.

Timo Tuominen: Brel-Toivechansonkonsertti – Yleisö pääsee lauantaina 20.11. klo 19 valitsemaan omat suosikkinsa yli 50 laulun listalta. Kesto n. 2h 30 min, sisältäen väliajan.

Mummun saappaassa soi fox – Tampereen komediateatteri tuo tiistaina 16.11 klo 19 sekä keskiviikkona 24.11 klo 14 ja 19 Silkkisalin lavalle Sirkku Peltolan käsikirjoittaman ja ohjaaman näytelmän, joka kertoo perheen tarinan. Tarinan keskiössä Tarmo-poikaa painavat suuret huolet. Kesto n. 2 h 15 min, sisältäen väliajan.

Mä rakastan sua ja Abbaa on lämmin musiikkikomedia, joka kertoo hittikappaleiden siivittämänä Tuiren ja Kaukon  tarinan ensitapaamisesta tähän päivään. Esitykset perjantaina 26.11. ja lauantaina 27.11. klo 19. Kesto n. 1 h 40 min sisältäen väliajan.

Lippuja voi ostaa NetTicketin kautta, lipunmyyntipisteistämme tai suoraan teatterilta.

 

Related Posts