Tervetuloa Silkkitehtaan kaupunkitansseihin la 15.6. juhlistamaan 50-vuotiasta Vantaata! / Syksyn esitteestä on julkaistu nettiversio. / Kesän poikkeusaukioloajat: Lippuvarauksia toimistolta ti 18.6. saakka / Vantaa 50 juhlavuoden lopuksi kantaesitys Silkkitehtaan naiset. Lue lisää

Kesän poikkeusajat toimistolla ja lipunmyynnissä:

Lipunmyynti teatterin aulassa on kesätauolla ja jatkuu ma 12.8. klo 12-15. Lipunmyynti on syksyllä avoinna maanantaisin klo 12-15  ja torstaisin klo 16-18 toukokuun loppuun.

Teatterin toimisto suljetaan teatterin kesälomien vuoksi juhannusviikolla. Lippuvarauksia (ryhmät, pyörätuolipaikat jne) otetaan arkisin klo 10-14 vastaan vielä tiistaina 18.6., jonka jälkeen lippuja voi kesän ajan ostaa lippupalvelun tarjoaja NetTicketin kautta. Toimiston yhteystiedot: p. 09 836 1919/ silkkisali@teatterivantaa.fi. Huom. Palaamme toimistolle elokuussa 5.8.

NetTicket.fi ja sen myyntipisteet myyvät lippujamme kesän ajan normaalisti, mutta huomioithan, että teatterin kautta varatut liput voi lunastaa vain teatterin kautta. NetTicketin kautta ei  voi varata lippuja tai saada erikoishintaisia lippuja (esim. ryhmät), joten niihin liittyen olethan yhteydessä toimistoomme.

TULOSSA:

Silkkitehtaan kaupunkitanssit juhlistaa viisikymppistä Vantaan kaupunkia, tule mukaan juhlimaan!

Lauantaina 15.6. on luvassa mahtava tapahtuma Silkkitehtaan Kaupunkitanssit (vapaa pääsy).

Aikataulu:
klo 16–16.45 Henna & Supersankarit
klo 16.45–17.15 tanssinopetus Katja Koukkula ja Jussi Väänänen
klo 17.15–18 Meiju Suvas
klo 18–18.30 tanssinopetus Katja Koukkula ja Jussi Väänänen
klo 18.30–19.15 Faso Kan
klo 19.20–20 DJ Mikko Mattlar

Huom. Syksyn 2024 ohjelmisto on myynnissä ja osaan esityksiä on jo suuri osa lippuja mennyt, joten kannattaa varmistaa pian oma paikka hienoihin esityksiimme!  OHJELMISTOON

Lippuja voi teatterin oman lipunmyynnin lisäksi ostaa suoraan netistä NetTicketin kautta ja kaikista NetTicketin myyntipisteistä.

SYKSYN ENSI-ILTA:

Silkkitehtaan naiset on musiikillinen kudelma Silkkitehtaan vaiheista ja se on osa viisikymppisen Vantaan juhlaohjelmistoa. Esityksen ensi-ilta on la 31.8. klo 14 Vantaan kotiseutupäivien yhteydessä. Esitykset jatkuvat la 29.10. saakka.

Tämän Suomen kantaesityksen ohjaa Osku Heiskanen ja tekstin on kirjoittanut Hanna Ryti. Rooleissa lavalla valloittavat Ritva Oksanen, Anne Nielsen ja Teijo Eloranta. Musiikit esitykseen säveltävät Merja Ikkelä ja Tuija Rantalainen. Tervetuloa Silkkitehtaalle lämminhenkiseen ja kotoisaan Silkkisaliin juhlistamaan 50-vuotiasta Vantaata!

Related Posts