Syksyn 2023 esite jaossa – Martin Alvaradon konsertti avaa kauden ke 30.8. klo 19 Lue lisää

Syksyn kausiesitteet saapuivat painosta. Esitteitä postitetaan tänä vuonna vähemmän kuin aiemmin, mutta sen voi poimia ilmaiseksi mukaan useista valikoiduista jakopaikoista. Esite löytyy muun muassa teatterin vanhan salin kulman postilaatikosta ja Vantaa-infoista. Lisäksi maanantaista 14.8. alkaen esitteen voi noutaa myös teatteriaulan lipunmyynnistä sen aukioloaikoina (kts. alla).
Sähköinen esite löytyy teatterin nettisivuilta www.teatterivantaa.fi  Tiedustelut ja varaukset toimistolle arkisin klo 10-14 p. 09 836 1919. Sähköpostia meille voi laittaa osoitteeseen silkkisali@teatterivantaa.fi
Syyskautemme avataan keskiviikkona 30.8. klo 19 hienolla Martin Alvaradon konsertilla! Hanki lippusi pian. Huom. Puolet permantopaikoista myydään teatterin kautta (mm. 2 pyörätuolipaikkaa), mutta muiden paikkojen liput ovat ostettavissa myös NetTicketin kautta netistä ja myyntipisteistä .
Teatteriaulan lipunmyynti avataan kesätauon jälkeen maanantaina 14.8. klo 12-15. Syksyllä lipunmyyntiajat ovat maanantaipäivien lisäksi torstaisin klo 16-18 sekä esityspäivinä tuntia ennen esityksiä, lastenesityksissä puoli tuntia ennen esityksiä.

Ihanaa syksyn odotusta ja tervetuloa teatteriin!

Related Posts