Loppukevään ihanat konsertit – Tervetuloa nauttimaan pitenevistä illoista!

Keväällä on luvassa vielä useita hienoja konsertteja!

Ennen pääsiäistä Silkkisalissa päästään nauttimaan kahdesta tunteiden täyttämästä konsertista to 14.3. on Maija Hapuojan Tunteet- konsertti ja ke 27.3. Pariisin taivaan alla. Lisäksi huhtikuussa teatterin aulan SilkkiJazz-klubilla ma 8.4. on vieraana Jazz with Sting ja Silkkisalissa to 25.4. Nina Tapion Taikapeilin takana -konsertti. Kevätkauden Silkkisalissa päättää 30-vuotisjuhlaansa viettävä Mieskuoro Operamento juhlakonserteillaan pe 17.5. ja la 18.5.

Tervetuloa Silkkisaliin!

***

to 14.3. klo 19 Maija Hapuoja – Tunteet

Maija Hapuojan Tunteet-konsertti on kunnianosoitus Chrisse Johanssonin tuotteliaalle, monimuotoiselle ja menestyksekkäälle uralle sanoittajana.
Lavalla Maijan lisäksi muusikot Merja Ikkelä – haitari, Juha Lanu – kitara ja Sara Puljula -kontrabasso ja perc.
Kesto: n. 2h, sis. väliajan
Liput: 35,50 / 33,50 / 22 €, sis. Netticketin palvelumaksut
***
Ranskalaishenkisen musiikin taidokkaat ja sielukkaat tulkit, näyttelijä-laulaja Anne Nielsen ja muusikko Merja Ikkelä vievät kuulijat upealle ja sykähdyttävälle musiikkimatkalle Seinen rannoille! Konsertti sisältää niin tunnettuja kuin harvemmin kuultuja iki-ihania ranskalaisia chansoneja, lennokkaita valsseja, tunteikkaita tangoja sekä suomalaisia laulelmia.
Kesto n. 1h 45min, sis. väliajan
Liput: 27 €, sis. Netticketin palvelumaksut
***

Kolmen jazzmuusikon kunnianosoitus Stingille.
Tunnetut ja vähän tuntemattomammat Stingin klassikot ovat saaneet uuden jazzillisemman asun.

Sofia Finnilä, laulu
Risto Toppola, kitara
Mikko Pettinen, trumpetti

SilkkiJazz on Saksofonisti Johannes Salomaan isännöimä klubi-ilta vaihtuvin vierain.
Tule nauttimaan lasillinen – tai kaksi – ja rentoudu hyväntuulisen sekä svengaavan musiikin parissa.
Kesto: n. 1h 40min, sis. väliajan.
Liput: 22 / 17 €, sis. Netticketin palvelumaksut

***
Nina Tapio on tehnyt pitkän uran laulajana ja musikaalinäyttelijänä. Parhaiten hänet muistetaan kuitenkin Taikapeilin toisena laulajana. Keväällä 2024 tulee kuluneeksi 30 vuotta Jos sulla on toinen -sinkun julkaisusta ja Taikapeilin perustamisesta. “Vaikka Taikapeiliä ei enää Hanna-Riikan poismenon vuoksi ole, koen että nyt on sopiva hetki juhlistaa sitä mitä meillä oli ja tuoda kuulijoille nostalgiset biisit uudelleen sovitettuina” sanoo Nina Tapio.
Konsertissa yli puolet biiseistä on Taikapeiliä, loput Ninan julkaisemia biisejä ja biisejä jotka ovat kulkeneet hänen mukanaan. Konsertissa ei hypätä 90-luvun saundeihin, kappaleet on sovitettu uusiksi bändille, mutta tutut biisit ja ”ikoninen” laulu vievät kuulijan 30 vuoden takaisiin tunnelmiin ja muistoihin.
Bändi: Katja Lappi – koskettimet, Juha Lanu – kitara, Anssi Växby – basso ja Harri Ala-Kojola – rummut.
Kesto: n. 2h, sis. väliajan
Liput: 37,50 / 35,50 / 22 €, sis. Netticketin palvelumaksut
***

Operamenton vuoden 1994 lopulla Kansallisoopperaan kiinnitetyistä laulajista syntynyt 11 laulajan ja pianistin kokoonpano on vuosien kuluessa säilynyt lähes ennallaan, vaikka viimeisen 15 vuoden aikana kaikki ovat pikkuhiljaa oopperalta eläköityneet. Samalla kotikenttä on vaihtunut Kansallisoopperasta Teatteri Vantaan Silkkisaliin.Johtaa ja säestää: Jussi Miilunpalo
Kesto: n. 1h 45min, sis. väliajan
Liput: 35,50 / 33,50 / 22 €, sis. Netticketin palvelumaksut

***
Liput konsertteihin voi ostaa ennakkoon NetTicketin kautta ja teatterin lipunmyynnistä. Lippuvaraukset teatterin toimistolta p. 09 836 1919 (arkisin klo 10-14) / silkkisali@teatterivantaa.fi
Esityspäivinä Cafe Silkki ja teatterin lipunmyynti avataan tuntia ennen esitystä.

Related Posts