Syyskausi päättyy joulukonsertteihin – Osta lahjakortti pukinkonttiin – Tietoa joulun ajan lipunmyyntiajoista ja kevään kausiesitteestä – Lue lisää

Hyvää joulukuuta ja tunnelmallista joulunodotusta!

Joulukuussa ehtii vielä Silkkisalin konsertteihin. Ne tuovat kuulijoilleen takuuvarmaa joulutunnelmaa. Joululahjakorttejakin on taas myynnissä, eli mitä jos ostaisit pukinkonttiin lahjakortin teatterista tai elävästä musiikista tykkäävälle? Tilaa lahjakortti toimistolta (p. 09 836 1919 / silkkisali(at)teatterivantaa.fi) tai osta suoraan lipunmyynnistämme, joka on auki maanantaisin ja torstaisin klo 12-15 vielä torstaihin 15.12.2022 saakka. Lippuja voi tietenkin ostaa myös esityspäivinä tuntia ennen esitystä. Huom. Päivälipunmyynti jää 15.12. jälkeen joulutauolle ja on suljettu loppuvuoden. Vuoden 2023 ensimmäinen lipunmyynti maanantaina 16.1. klo 12-15.

Joulukuun konsertit:

Vantaan musiikkiopisto järjestää torstaina 8.12. klo 18.30. Suomalaisen musiikin päivän konsertin. Vapaa pääsy! Konsertin kesto noin 1 tunti (väliajaton).

Operamenton joulukonsertit pidetään pe 9.12. klo 16 ja la 10.12. klo 19. Lauantaille parempi lippujen saatavuus, mutta pian toimiva ehtii vielä perjantaillekin saamaan lipun.

Syyskauden 2022 päättää Göstan joululaulut ti 20.12. klo 19. Kuulemme rakastetun lauluntekijä Gösta Sundqvistin haikean suloisia joululauluja, joita tulkitsevat Minja Koski ja Mikael Saari sekä Lumos-jousikvartetti. Konsertti on osa levynjulkaisukiertuetta.   

Kevään kausiesite saadaan pian julki sähköisessä muodossa, ja painettu versio ilmestyy vuoden 2023 alussa, mutta tiedoksi että kevätkauden esityksiä on jo myynnissä ja niitä tulee koko ajan lisää. Ohjelmistokalenterin kautta löydät linkin kunkin esityksen nettilipunmyyntiin, mutta permantopaikat tulee edelleen varata suoraan teatterin toimistolta /teatterin lipunmyynnistä, joten soittele vaikka ennen joulun pyhiä toimistolle varauksesi kuntoon.

Tervetuloa teatteriin!

Related Posts