Huhtikuussa tarjolla muun muassa kevään viimeiset klubi-illat, lava-ammuntaa ja wappuetkoilua by ShoWhat!

Huhtikuun iltoihin valoa riittää jo eli kevät on pitkällä! Kevätilmoista voi nauttia myös matkalla Silkkisaliin upeiden konserttien, puhuttelevien näytelmien ja säkenöivän viihteen pariin. Koko perheelle ja esimerkiksi päiväkodeille tarjolla on Teatterihiiret-esitys ja Viirun syntymäpäivät. Viirun syntymäpäivät nähdään keväällä myös kiertueella.  Alla olevasta listauksesta löytyy jokaisen esityksen kohdalla linkki, josta pääset lukemaan lisää esityksistä ja ostamaan lippuja.

Lipun lunastus onnistuu kätevästi netin kautta www.netticket.fi/teatterivantaa tai lipunmyyntipisteistä! Teatterin kautta ostettavat liput (mm. ryhmävaraukset ja permannon pyörätuolipaikat ja kiertue-esitykset) voi varata teatterin toimistolta arkisin klo 10-14 p. 09 836 1919 tai silkkisali(at)teatterivantaa.fi Lippuja saa myös arkimaanantaisin ja -torstaisin klo 12-15 teatterin aulasta tai tuntia ennen esityksiä teatterin ovelta (arkiaamujen lastenesityksissä puoli tuntia ennen esitystä), mikäli esitys ei ole loppuunmyyty. Huom. Pääsiäisen vuoksi lipunmyynti on suljettu ajalla to 6.4. – ma 10.4.

Tervetuloa siis nauttimaan esityksistä Silkkisaliin ja väliaikatarjoiluista Cafe Silkkiin! K18-merkityt esitykset ovat ikärajattuja, sillä niissä anniskelualuetta on laajennettu ja juomat voi nauttia myös teatterisalin puolella.

ma 3.4. klo 19 SilkkiJazz

Saksofonisti Johannes Salomaan isännöimä klubi-ilta vaihtuvin vierain. Tule nauttimaan lasillinen tai kaksi ja rentoudu hyväntuulisen sekä svengaavan musiikin parissa. Kevätkauden viimeistä Silkkijazz-klubia Teatteri Vantaan lämpiössä  isännöi tuttuun tapaan Johannes Salomaa ja illan vieraana on huikea Django Collective Helsinki! SilkkiJazz on saanut tukea myös tälle keväälle MES musiikinedistämissäätiöltä. Huom. Tilaisuus on teatterin lämpiössä ja Cafe Silkki palvelee koko tilaisuuden ajan. Kesto: n. 1h 40min, sis. väliajan

ti 4.4. klo 19 Mustarastas

Lavalla Eeva Soivio. Menetys, kaipuu, toivo ja parantuminen ovat teemoja omakohtaisessa esityksessä, joka kertoo siskosta, veljestä, äidistä, tyttärestä, sekä pienestä linnusta, joka kerta toisensa jälkeen lentää ikkunalaudalle laulamaan. Materiaalina Eeva Soivion ja Lauri Maijalan monologille ovat olleet perheen muistot, todistajanlausunnot sekä Soivion oma novelli.
Kesto: n. 1h 20min, ei väliaikaa

to 13.4. klo 19 Lava-ammuntaa VII

Huom. Huhtikuun esitys on lähes loppuunmyyty, mutta esitykset jatkuvat toukokuulla ja tulevana syksynä.
Ulla Tapanisen
Lava-ammuntaa VII on rakastetun näyttelijän esityssarjan seitsemäs itsenäinen jatko-osa.
Luvassa on seven up-komiikkaa ja huikeita huomioita suomalaisesta todellisuudesta ja valheista.
Käsikirjoitus ja ohjaus: Raila Leppäkoski
Käsikirjoitus ja lavalla: Ulla Tapaninen
Kesto: n. 1h 45min, sis. väliajan
K18-tilaisuus (anniskeluoikeus myös teatterisalissa)

Operamenton kevätkonsertit 2023

Kevät ei tule Silkkisaliin ilman Operamentoa! Kevään rakkaat klassikot ja ilahduttavat uutuudet kajahtavat aina tenorista bassoon! Johtaa ja säestää: Jussi Miilunpalo
Kesto: n. 1h 30min

la 15.4. klo 11 Viirun syntymäpäivät

Tule juhlimaan kanssamme Viirun syntymäpäiviä, joita vietetään kolme kertaa vuodessa, ja vain siksi että se on hauskaa! Mitä kaikkea voikaan sattua ennen kuin Pesonen saa leivottua Viirulle kerrospannukakun…
Lastennäytelmä pohjautuu rakastetun Sven Nordqvistin kirjaan. Kesto: 30 min
Huom. Kiertue-esitys Monitoimikeskus LUMOssa ti 25.4.2023 klo 10. (lippuvaraukset ennakkoon toimistolta) Toukokuussa ke 17.5. esitys nähdään myös Lastenkulttuurikeskus Toteemissa.

ke 19.4. klo 9 ja 10.30 sekä pe 17.3. klo 9 Teatterihiiret

Musiikillinen lastennäytelmä koko perheelle!

Teatterihiiret on riemastuttava tarina kahden hiirikaverin Ellan ja Paavon näyttelijähaaveista. Hienot ja koskettavat laulut ja hupaisat tekstit siivittävät hiiriystävysten seikkailuja ja jäävät kaikenikäisten mieleen. Esitykset jatkuvat kesäkuulle. Myös tilausesitysmahdollisuus! (Permanto- ryhmävaraus ja tilaustiedustelut teatterin toimistolta)
Ikäsuositus: alkaen 3v.
Kesto: n. 40min
Lue Vantaan Sanomien kirjoitus esityksestä

pe 21.4. klo 19 Stand Up -klubi

Stand Up -iltojen kuukausittainen kattaus koomikoita tuo kuultavaksesi  lennokkaimmat jutut, uskomattomimmat käänteet, terävimmät oivallukset ja räjähtävimmät havainnot – yhteiskunnan ilmiöistä, junan vessoista, koirista, notkeista miehistä, leivoksista, hääöistä, naapureista, työhyvinvoinnista, fobioista sekä tietenkin itsestäsi naururomahduksen keskellä.
Tule mukaan nauttimaan elämästä, nauruterapiasta ja lasillisesta kuohuvaa!
Huhtikuun ja kevätkauden viimeisen Stand Up -illan esiintyjinä Jamie MacDonald, Atte Liikanen, Heidi Mäkelä, Jonathan Lagerquist, Mikko Kauppinen ja Antti Sakari Syrjä. Illan MC Eeva Rantinoja.
Kesto n. 2 h, sisältäen väliajan
K18-tilaisuus (anniskeluoikeus teatterisalissa)
*
Suomen drag-taivaan kiintotähdet, Osku Heiskanen ja Jarkko Valtee, häikäisevät loisteellaan jälleen kerran Teatteri Vantaan kevättä! Glamouria, hersyvää huumoria, paljettien säihkettä, suuria tunteita sekä tietysti yllätyksiä – sitä kaikkea on lupa odottaa tältä illalta. Kesto: n.1h 30min, sis. väliajan
K18-tilaisuus (anniskeluoikeus teatterisalissa)

Hauskaa kevättä, pääsiäisen aikaa ja tulevaa vappua!!!

***

ps. Kevättä voi fiilistellä myös katsomalla teatterin kuvakatsausta, jossa otoksia alkuvuoden varrelta. Lisäämme sivulle taas pian lisää kuvia, joten kannattaa käydä kurkkaamassa. Vaikka kesään ja tulevaan syksyyn on vielä vähän aikaa, niin tiedoksi että esityksiä on tullut jo myyntiin. Joidenkin esitysten kohdalla kannattaa olla vikkelä, jotta ehtii saada liput. Lippuja saa mm. täältä.

 

Related Posts