Maaliskuu taittaa talven kevääseen – ohjelmistossa kaikenikäisille hauskoja esityksiä LUE LISÄÄ

Maaliskuussa Teatteri Vantaan tarjottimella on konsertteja, näytelmiä ja puhdasta viihdettä. Ja kaiken kukkuraksi helmikuussa ensiaamunsa saanut musiikillinen koko perheen esitys Teatterihiiret jatkuu Silkkisalissa. Siitä on myös kiertue-esityksiä Lumosalissa ja Toteemissa. Valitse allaolevasta listauksesta itsellesi sopiva kattaus, lue lisää esityksestä (esityksen nimessä linkki) ja osta liput osoitteesta www.netticket.fi/teatterivantaa tai lipunmyyntipisteistä! Teatterin kautta noudettavat liput (mm. ryhmävaraukset ja permantopaikat ja kiertue-esitykset) voi varata teatterin toimistolta arkisin klo 10-14 p. 09 836 1919 tai silkkisali(at)teatterivantaa.fi Lippuja saa myös tuntia ennen esityksiä ovelta (arkiaamujen lastenesityksissä puoli tuntia ennen esitystä), mikäli esitys ei ole loppuunmyyty.

Tervetuloa siis nauttimaan alkukeväästä Silkkisaliin! Huom. K-18 merkityissä esityksissä anniskeluoikeus ulottuu teatterisalin puolelle eli  juomat voi nauttia myös katsomossa. Esitykset ovat tästä syystä ikärajattuja.

ke 1.3. klo 14 Rakkauskirjeitä  (Huom. Loppuunmyyty)

Seela Sella ja Esko Roine tähdittävät elämänmakuista kirjeenvaihtoa
K18-tilaisuus (anniskeluoikeus teatterisalissa)
Kesto: n. 1h 45min, sis. väliajan

to 2.3. klo 19 Lokki

Lokki kaivautuu groteskilla otteella Anton Tšehovin klassikon ytimeen, mitään lisäämättä, jotain poistaen, huumorin ja draaman säilyttäen. Esitys kunnioittaa Tšehovin alkuperäistekstiä ja sitä, että se on kirjoitettu komediaksi. Elämä on julmaa leikkiä, jatkuvasti keskeytyvä pyrkimys nousta siivilleen. Valloittavat näyttelijät Ella Mettänen ja Eero Ojala vaihtavat notkeasti roolista toiseen. Tšehovin henkilöhahmojen lisäksi näyttämöllä vilahtaa hellyttäviä irvikuvia meistä, aikakautemme ihmisistä.
Kesto: n. 1h 30min, sis. väliajan

la 4.3. klo 11 ja 14 sekä pe 17.3. klo 9 Teatterihiiret

Uusi musiikillinen lastennäytelmä koko perheelle!

Teatterihiiret on riemastuttava tarina kahden hiirikaverin Ellan ja Paavon näyttelijähaaveista. Hienot ja koskettavat laulut ja hupaisat tekstit siivittävät hiiriystävysten seikkailuja ja jäävät kaikenikäisten mieleen. Esitykset jatkuvat maaliskuun jälkeen kesäkuulle. Myös tilausesitysmahdollisuus! (Permanto- ryhmävaraus ja tilaustiedustelut teatterin toimistolta)
Ikäsuositus: alkaen 3v.
Kesto: n. 40min
Kiertue-esitykset Lastenkulttuurikeskus Toteemissa ti 28.3.2023 klo 9 ja Monitoimikeskus LUMOssa ke 29.3.2023 klo 10. (lippuvaraukset ennakkoon toimistolta)
Lue Vantaan Sanomien kirjoitus esityksestä

ma 6.3. klo 19 SilkkiJazz

Saksofonisti Johannes Salomaan isännöimä klubi-ilta vaihtuvin vierain. Tule nauttimaan lasillinen tai kaksi ja rentoudu hyväntuulisen sekä svengaavan musiikin parissa. Kevään toiseen Jazziin meitä saapuu viihdyttämään Minna Lasanen, joka on hurjia keikkamääriä vuodessa tekevä jazz-laulaja. Häneltä taipuu myös soul- sekä bluesmusiikki sielukkaalla otteella. Säestäjäksi illalle tulee suomalainen huippupianisti Markus Niittynen.  SilkkiJazz on saanut tukea myös tälle keväälle MES musiikinedistämissäätiöltä. Huom. Tilaisuus lämpiössä ja Cafe Silkki on avoinna koko tilaisuuden ajan.
Kesto: n. 1h 40min, sis. väliajan

ke 8.3. klo 19 Maarit ja Sami Hurmerinta duo

Maarit ja Sami Hurmerinta ovat pariskunta, jonka tekemisessä ja elämässä näkyy voimakas rakkaus musiikkiin ja tekemisen into. Hurmerintojen uralle mahtuu käsittämätön määrä loistavia kappaleita ja lukuisia hittejä Jäätelökesästä Toiset tytöt, toiset pojat -kappaleeseen. Tule nauttimaan naistenpäivänä Silkkisaliin musiikista ja Cafe Silkin tarjoiluista!
K18-tilaisuus (anniskeluoikeus teatterisalissa)
Kesto: n. 1h 30min, sis. väliajan

ke 15.3. klo 19 The Sentimental Secrets

Hätkähdyttävän henkilökohtainen draamakonsertti elämän illuusiosta kadonnutta rakkautta etsimässä särkyneiden toiveiden bulevardilla jatkaa Jorma Uotisen konserttisarjaa. Uotisen androgyyninen hahmo ja tumma ääni vangitsevat katsojan. Hän vaihtaa vaivattomasti lauluissaan suomen ranskaksi tai englannin saksaksi. Jorma Uotisen lisäksi lavalla muusikot: Helena Plathan (sello), Jari Hakkarainen (piano) ja Petri Ikkelä (harmonikka ja bandoneon).
K18-tilaisuus (anniskeluoikeus teatterisalissa)
Kesto: noin 2h, sis. väliajan

pe 17.3. klo 19 Mies Miehelle

80-luvun kulttiklassikko Lunta tupaan ensimmäistä kertaa suomeksi. Esitys on kunnianosoitus tekijöiden lapsuudensankareille, Mel Smithille ja Griff Rhysille, joiden tabuja rikkovat aiheet ja rankka huumori peittivät alleen nokkelan ja monitasoisen komiikan. Sarjan head to head, mies miehelle -keskustelut ovat kestäneet hyvin aikaa. Niissä nostetaan kissa pöydälle ja puhutaan rahaongelmista, lastenkasvatuksesta, keski-iän kriisistä, unettomuudesta ja etenkin naisista. Lavalla Timo Lavikainen ja Pasi Karppi.
K18-tilaisuus (anniskeluoikeus teatterisalissa)
Kesto: 1h 35 min sis. väliajan

pe 24.3. klo 19 Stand Up -klubi

Stand Up -iltojen kuukausittainen kattaus koomikoita tuo kuultavaksesi  lennokkaimmat jutut, uskomattomimmat käänteet, terävimmät oivallukset ja räjähtävimmät havainnot – yhteiskunnan ilmiöistä, junan vessoista, koirista, notkeista miehistä, leivoksista, hääöistä, naapureista, työhyvinvoinnista, fobioista sekä tietenkin itsestäsi naururomahduksen keskellä.
Tule mukaan nauttimaan elämästä, nauruterapiasta ja lasillisesta kuohuvaa! Maaliskuun illan esiintyjinä Tiina Lintunen, Eero Corso, Aurora Vasama, Antti Akonniemi ja Janne Oravisto. Illan MC Eeva Rantinoja.
K18-tilaisuus (anniskeluoikeus teatterisalissa)
Kesto n. 2 h, sisältäen 2 väliaikaa.
***

ps. Nyt voidaan jo fiilistellä kevättä. Oletko vilkaissut jo teatterin kuvakatsausta, jossa otoksia alkuvuoden varrelta? Lisäämme sivulle aika ajoin lisää kuvia, joten kannattaa käydä kurkkaamassa.

 

 

Related Posts